TOP
3 boeken voor op je verlanglijstje
Nieuws

3 boeken voor op je verlanglijstje!

De pepernoten liggen al maanden in de winkel, de intocht van Sinterklaas komt eraan, en in de winkelstraten twinkelt de feestverlichting al volop. Het is tijd voor verlanglijstjes en cadeautjes, voor jezelf of voor een ander.

We hebben onze 3 favoriete boeken voor op je verlanglijstje op een rijtje gezet.

Zit er iets voor je bij? Klik op de paarse knop om direct te bestellen bij onze webshop Boekenwereld. Je betaalt dan geen verzendkosten en hebt het boek lekker snel in huis!

Clare MackintoshEen onmogelijke keuze

Deze roman zal je nog lang bij blijven. Het boek is hartverscheurend en indrukwekkend!

Pip en Max hebben een gelukkig huwelijk. Wanneer hun zoontje Dylan ongeneeslijk ziek wordt vechten ze voor zijn leven, maar ze komen uiteindelijk voor de moeilijkste beslissing van hun leven te staan.

Pip wil de behandeling stoppen.
Max wil deze voortzetten.
Een onmogelijke keuze.
Stel dat je het op dat moment niet eens wordt.

Dit verhaal vertelt hun levens zoals ze hadden kunnen zijn.

Clare Mackintosh schreef drie zeer succesvolle literaire thrillers: Mea culpa, Ik zie jou en Valse hoop. Een onmogelijke keuze is haar eerste roman, gebaseerd op een ingrijpende gebeurtenis in haar eigen leven.

(Een onmogelijke keuze verschijnt 12 november, je kunt alvast reserveren.)

 

Jojo MoyesDe sterrengever
Als je eerder al boeken van Jojo Moyes gelezen en daarvan genoot, dan moet deze bovenaan je verlanglijstje. Echt een pareltje!

Kentucky, 1937. Wanneer Alice hoort dat de bibliotheek vrouwen zoekt om te paard afgelegen huizen te bezoeken met boeken, besluit ze zich aan te melden. Ze is een prima ruiter, en dit biedt haar een ontsnapping uit het benauwende huis van haar man en schoonvader. Onder leiding van de vrijgevochten Marge vormen vijf vrouwen al snel een hechte groep, maar hun vriendschap wordt op de proef gesteld als een deel van het dorp én de wet zich tegen hen keren…

 

 

Beth O’LearyVeel liefs
Wij zijn helemaal weg van dit heerlijke boek! Erg fijn feelgood, maar ook met een serieus tintje en ook nog grappig, een perfecte mix als je het ons vraagt!

Tiffy is 27, onverwacht vrijgezel, niet heel rijk en heeft snel een flat nodig. Leon is 27, draait nachtdiensten als verpleger en heeft geld nodig voor een advocaat voor zijn broer, die onschuldig vastzit. De oplossing: ze delen Leons flat. (Of eigenlijk – Leons bed.) Leon slaapt er overdag, als Tiffy op haar werk is, en de rest van de tijd woont Tiffy er. Ze houden zich aan de huisregels, komen elkaar nooit tegen, en deze situatie bevalt hen prima.
Terwijl Tiffy’s ex enge, stalkerachtige trekjes lijkt te vertonen en het hoger beroep van Leons broer niet wil vlotten, begint wat een zakelijke (en vooral tijdelijke!) overeenkomst had moeten zijn langzaam als thuis te voelen. Maar hoeveel kun je écht over iemand weten als je elkaar nog nooit ontmoet hebt…?
Dit is echt iets voor mij

 

 

Welk boek zet jij bovenaan je verlanglijstje?
Groetjes,
Ester & Tina

 

 

«

»