TOP
cadeauset banner
Nieuws

4x de leukste cadeauset voor booklovers!

We nemen afscheid van de zomer en dat betekent maar één ding: de tijd voor verlanglijstjes en cadeaus is weer aangebroken! Het is natuurlijk altijd leuk om je lievelingsboeken cadeau te doen, maar weet je wat nóg leuker is?  Zelf een cadeauset samenstellen voor je favoriete booklover!

Wij hebben alvast wat speurwerk voor je verricht en delen graag 4 keer de leukste cadeauset om te geven (of te krijgen…)!

Deze – en andere – leuke dingen, pinnen we op ons bord ‘Verlanglijstje’ op Pinterest, kom je een keer een kijkje nemen? En stuur ons gerust een pin als je iets gevonden hebt, dat echt niet op ons lijstje mag ontbreken.

De leukste cadeauset voor fans van Drie dates van Beth O’Leary!

cadeauset Drie dates van Beth O'Leary

8.52 uur. Siobhan kijkt uit naar haar ontbijtdate met Joseph. Ze was verrast toen hij het voorstelde, ontbijten op Valentijnsdag betekent toch wel iets… Maar waar is hij dan?

14.43 uur. Miranda hoopt dat haar Valentijnslunch met Carter een teken is dat na vijf maanden hun relatie serieuzer wordt. Maar waarom is hij niet komen opdagen?

18.30 uur. Joseph Carter had Jane beloofd haar nepdate te zijn op een verlovingsfeest op Valentijnsdag. Ze kennen elkaar nog niet lang, maar hun vriendschap lijkt voorzichtig méér te worden dan dat. Tot hij haar laat zitten…

Joseph Carter zou ideaal relatiemateriaal kunnen zijn. Tenminste, als hij ooit komt opdagen…

boekenlegger cadeauset Drie dates


De perfecte boekenlegger voor elke lezer die graag wegdroomt bij de fijnste romans.


boekenleggers Beth O'Leary cadeauset Drie dates

En deze boekenleggers zijn perfect voor de échte O’Leary fans!Rood, wit en koningsblauw van Casey McQuiston

Een cadeauset voor Rood, wit en koningsblauw van Casey McQuiston!

Deze heerlijke romcom gaat over Alex, zoon van de Amerikaanse president, en Henry, Britse prins. Meteen zodra zijn moeder wordt verkozen tot president, wordt Alex Claremont-Diaz gebombardeerd tot Amerikaanse royalty: hij is knap, charismatisch en nog intelligent ook. Het publiek vreet hem op. Eén probleempje: Alex ligt in de clinch met een échte prins, Henry, aan de andere kant van de grote plas. En als de tabloids daar lucht van krijgen, worden Alex en Henry gedwongen om te doen alsof ze het goed hebben gemaakt. Maar wat begint als een nepvriendschap, groeit uit tot iets diepers en veel gevaarlijkers. Kan liefde de wereld redden? Ook als die liefde er anders uitziet dan verwacht? 


Totebag voor cadeauset van rood, wit en koningsblauw
Neem Rood, wit & koningsblauw en al je andere boeken mee in stijl met deze super gave totebag!Leuk stickervel voor cadeauset van Rood, wit en koningsblauwDeze stickers zijn de perfecte toevoeging voor alle lezers die een bookjournal bijhouden (of graag hun spullen versieren).

It ends with us van Colleen Hoover

Een set voor Colleen Hoover lovers: It ends with us

Nooit meer van Colleen Hoover vertelt het aangrijpende verhaal van Lily, die verliefd wordt op de knappe neurochirurg Ryle. Hij is assertief, koppig en een tikje arrogant, maar ook gevoelig, briljant en dol op Lily. De opbloeiende nieuwe relatie brengt herinneringen terug aan Atlas, haar eerste liefde. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat Lily heeft opgebouwd in gevaar. Dan komt het eropaan dat ze de kracht in zichzelf vindt om te zorgen dat de toekomst geen herhaling wordt van het verleden.
Lily trui voor cadeauset van It ends with us

Deze stijlvolle It ends with us geïnspireerde trui bereidt  je helemaal voor op het koele najaarsweer!
just keep swimming boekenlegger voor cadeauset van It ends with us


Met deze prachtige boekenlegger hoef je nooit meer te zoeken naar de juiste bladzijde!

Zoek het uit, Chloe Brown van Talia Hibbert

Zoek het uit, Chloe Brown van Talia Hibbert

Chloë is niet de average hoofdpersoon in een romance: ze is chronisch ziek, een computernerd en ze was bijna dood. Die gebeurtenis zet haar aan tot het opstellen van een lijst vol buitenissigheden, zoals dronken worden, motorrijden, betekenisloze lekkere seks hebben én iets slechts doen. Enter Redford Morgan, een klusjesman met tattoos, een motor en de sexappeal van duizend Hollywoodacteurs bij elkaar. Red is ervan overtuigd dat zijn leven totaal niet matcht met dat van de brave Chloë, maar ze blijken meer gemeen te hebben dan ze ooit hadden gedacht.

mooie kaars cadeauset voor zoek het uit, chloe brown
Dompel jezelf helemaal onder in het verhaal met deze Zoek het uit, Chloe Brown kaars!leuke oorbellen cadeauset voor zoek het uit, chloe brown
Neem je lievelingsboek overal mee naartoe in de vorm van deze super schattige oorbellen!

N.B. Via ons bord op Pinterest kun je doorklikken naar de site waar het item te vinden is.

«

»