TOP
5x op reis in een boek
Nieuws

5x op reis in een boek

Ga je graag op reis en heb je wel reiskriebels, maar blijf je in verband met de coronamaatregelen liever thuis? Pak er dan een van deze 5 boeken bij en ga tóch op reis!
Italië, New York, Schotland, in een boek ben je er zo! Je reist mee met de personages en beleeft de mooiste avonturen, gewoon vanaf de bank.

Klik op de knop bij het boek als je meer wilt weten over de inhoud en wilt bestellen.

Reis mee naar Italië

reis italië

De romans van Nicky Pellegrino zijn echt fantastisch zomerleesvoer! Als je niet op vakantie gaat, waan je je tóch helemaal in Italiaanse sferen. Eigenlijk is het een ticket naar Italië voor een spotprijs ;-)! Als je een van de romans van Nicky Pellegrino leest weet je zeker dat je even lekker weg kunt dromen, dat je verliefd wordt op de fijne personages, én dat je de heerlijkste Italiaanse gerechten tegenkomt. Dat klinkt toch top?

Dromen van Italië
Een huis kopen in Italië voor 1 euro: Gino en Edward, Mimi, en Elise durven het aan. Maar lukt het ze om hun Italiaanse droom waar te maken?

Roadtrippen door Engeland en Schotland

reis Norman

Maak een roadtrip door Engeland en Schotland in De goede grap van Norman Foreman van Juliette Henderson.
Samen met Norman, zijn moeder Sadie en de tachtigjarige Leonard reis je helemaal naar het Edinburgh Fringe Festival in Schotland!

Stedentrip New York

reis NY

De laatste halte van bestsellerauteur Casey McQuiston gaat over de cynische August, die naar New York City verhuist. Ze gelooft niet in magie, het lot en de overdreven liefde uit de films. Maar dan ontmoet ze een geweldig meisje in de trein…

Reis mee door Europa

Noni Europa

Lees Graag gedaan, Noni Blake van Claire Christian als je zin hebt in een geweldige reis naar Europa!
Noni Blake heeft besloten dat ze niet de rest van haar leven stil kan blijven staan. Sinds haar relatie met Joan na negen jaar op de klippen is gelopen, weet ze niet wat ze met zichzelf aan moet – en dat was anderhalf jaar geleden…
Een avond met haar beste vriend (en een aantal glazen wijn) later heeft ze een plan: ze gaat op zoek naar wat – en wie – háár gelukkig maakt.
Ze reist naar Europa en gaat op een persoonlijke ontdekkingstocht naar geluk, genieten, en goede seks.

Genieten op Texel

texel

Wil je niet te ver weg, maar wel even een heel ander uitzicht? Reis dan mee naar Texel in De kleine theetuin in de duinen van Anne West.

Nichtjes Rosa en Fleur groeiden op met de bakkerij met theetuin van hun grootouders in de Texelse duinen. Nu, jaren later, staat de bakkerij aan de rand van de afgrond en is de relatie tussen Rosa en Fleur bekoeld. Ze worden gedwongen samen te werken én hun eigen leven onder de loep te nemen.

Waar reis jij het liefst naar toe?
Laat het ons weten op Instagram en Facebook!

«

»