TOP
pickickmand en kleedje met de tekst 6x picknick inspiratie
Nieuws

6x picknick inspiratie!

Langs de Seine in Parijs, en la playa in Spanje of gewoon op het gras in de achtertuin, er is één zomerse activiteit die overal leuk is: lekker picknicken! Wij zijn Pinterest weer afgestruind om voor jou de leukste inspiratie-plaatjes op te zoeken, zo kom je helemaal in de sfeer. En… welk boek neem je mee in je picknickmandje? We tippen er 2! Kijk snel verder.

een kleedje in het gras
twee vriendinnen lezen tijdens een picknick
picknick mandje op een kleed
lezende vrouw die aan het picknicken is
gif van een boek met openwaaiende pagina's
een meisje leest

Picknick boekentip van Tina

Als je aan een picknick denkt, waar denk je dan nog meer aan? Eten natuurlijk! Daarom is Foodtruck fiësta het perfecte boek om mee te nemen als je gaat picknicken. De drie delen van de serie verschenen eerder als e-book, maar zijn nu gebundeld op papier.

Het verhaal:
Tinus is toe aan een sabbatical en dus koopt ze een foodtruck op Marktplaats. Haar retro ijstruck moet flink worden opgeknapt. Wie kan daar beter bij helpen dan haar jeugdliefde Mats?

In Foodtruck Fiësta volgen we Tinus met haar foodtruck van de beginnersperikelen vol autopech tot haar eerste festival!

Picknickmand met de cover van het boek Foodtruck fiesta

Leestip van Ester

Dit boek is perfect voor een picknick! Het is geen geheim dat Tina en ik groot fan zijn van Jane Fallon. Leuke nieuwe buren kwam vorige zomer uit en is nog steeds favoriet! Zoals we van Jane Fallon gewend zijn, nemen ook de vrouwen in dit boek wraak, maar gelukkig wel op een leuke manier. Het leest zo lekker weg! En hoe heerlijk is deze cover? Dat maakt je toch meteen nieuwsgierig?!

Over het boek:
De rijke Stella verdenkt buurvrouw Laura ervan een oogje op haar man Al te hebben, maar Laura ontdekt dat Al zo zijn eigen geheimen heeft. Dat leidt tot een onverwacht bondgenootschap…

picknickmand met de cover van het boek Leuke nieuwe buren

Heb je al een beetje zin gekregen om te gaan picknicken? Wij wel! Laat je ons op Instagram weten welk boek je mee neemt?

«

»