TOP
Nieuws

Bestemming: Zomer

Voor veel mensen is het is nu echt bijna vakantie! Zoals je misschien wel op Instagram hebt gezien, is Tina al lekker op reis! Ze komt bijna terug en dan is het de beurt aan Ester om een paar weken te genieten van het buitenlandse zonnetje. Wat je vakantieplannen ook zijn, met deze boeken weet je zeker dat je afreist naar een heerlijk zomerse bestemming.

Bestemming: Nederland

De Theetuin serie van Anne West

Als we aan de zomer denken, denken we vaak aan het buitenland. Maar ons eigen landje heeft ook veel te bieden! Deze zomer nemen onze auteurs je mee naar Texel en Zeeland. Waar ga jij het liefst naartoe?

In De kleine theetuin in de duinen, deel 1 van deze serie, staat de bakkerij van de grootouders van nichtjes Rosa en Fleur aan de rand van de afgrond. De relatie tussen Rosa en Fleur is bekoeld maar ze worden gedwongen samen te werken om de bakkerij te redden én hun eigen leven onder de loep te nemen.

Als je het eerste deel uit hebt, wil je meteen het tweede lezen. Gelukkig is De kleine theetuin in de zon sinds vorige week verkrijgbaar!

bestemming duinen 1
bestemming duinen 2

bikini's & kites

Beleef een heerlijke zomer in Domburg met Bikini’s & kites!
Nog een boek dat pas net uit is! Bikini’s & Kites verscheen afgelopen dinsdag. Dit is feelgood zoals het bedoeld is!

Op het strand van Domburg runt Bo de bikinishop van haar overleden oma. Daar ontmoet ze kitesurfer Lars, de eigenaar van de kitesurfschool naast haar winkel. Bo’s bohemien levensstijl en Lars’ zakelijke aanpak botsen compleet. Kan er toch iets moois opbloeien tussen de twee?

Bestemming: Italië

bestemming italië

Als wij denken aan Italië, dan denken wij aan Nicky Pellegrino! Al haar boeken zijn zo heerlijk geschreven dat je echt het idee hebt dat je zelf in Italië bent. Als we er dan toch eentje moeten kiezen om te tippen, dan is dat haar nieuwste boek: Italië voor altijd. En als je die uit hebt gelezen, wil je sowieso meer van deze fijne boeken lezen!


Milaan

bestemming milaan

Wel naar Italië maar houd je meer van de stad dan het platteland? Dan raden wij Liefde in Milaan van Saskia M.N. Oudshoorn aan. Een heerlijk boek vol zon, culinaire hoogstandjes en ware liefde.

Als Anneloes’ relatie stukloopt en ze berooid achterblijft, gaat ze in een snackbar werken. Daar ontmoet ze Gianluca. Deze knappe Italiaan is te mooi om waar te zijn. Tijdens hun dates voelt ze zich heel bijzonder, maar is ze niet te gewoontjes voor hem? Dat gevoel blijft als ze meegaat naar Italië en zijn PA ontmoet, die duidelijk geen trek heeft in concurrentie.

Bestemming: Australië

orange blossom house

Ga jij liever buiten Europa op reis? Dan is De yogaclub van Orange Blossom House van Sophie Green hét boek voor jou. Het verhaal speelt zich af in het prachtige Australië en gaat over drie vrouwen die op zoek zijn naar zichzelf. Dit boek moet je eigenlijk met iemand samen lezen, als je het uit hebt dan moet je er namelijk gewoon over praten! Het boek is daarom perfect voor een leesclub.

Bestemming: New York

bestemming New York

New York! Ook zo’n bestemming waar wij gelukkig van worden. Louisa Clark gaat in dit boek naar New York. Voor mij is het derde boek van Jojo Moyes over Lou.
In Voor mij heeft ze besloten de stap te wagen: ze is alleen afgereisd naar New York, ervan overtuigd dat haar prille relatie met Sam dit avontuur zal overleven. In haar nieuwe baan wordt ze meteen in het diepe gegooid, want het leven van haar werkgevers, de rijke familie Gopnik, speelt zich af in de hoogste sociale kringen. Het geld en de luxe ten spijt blijkt hun leven niet bepaald een sprookje.

Met dit heerlijke boek hoef je niet in het vliegtuig te stappen om naar New York te reizen!

Tijdens het schrijven van dit blog droomden wij al helemaal weg bij deze prachtige bestemmingen. Wat een mooie boeken en mooie locaties! Heerlijk! Door welk boek laat jij je mee op reis nemen? Laat het ons weten op Instagram.

Als eerste op de hoogte blijven van al onze blogs en nieuwtjes? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

«

»