TOP
Cockleberry Bay
Nieuws

Binge-lezen in Cockleberry Bay

We willen je graag voorstellen aan Véronique, onze nieuwe kersverse gastblogger! Véronique leest heel graag en veel en ze komt de komende tijd regelmatig langs om de fijnste boeken te tippen! Superleuk, welkom Véronique!

‘Ik ben gek op series. Het liefst verslind ik een serie in één keer achter elkaar. Eén van mijn favoriete series om te binge-lezen is de Cockleberry Bay-serie van Nicola May. Dagenlang heb ik me kunnen verliezen in dit schattige kustdorpje. Ik voelde me tijdens het lezen helemaal thuis in de community en het was zo fijn om er vier boeken lang naartoe te kunnen. Het is een heerlijke serie vol humor, liefde, intriges en het superschattige hondje Hot. Als je eenmaal in Cockleberry Bay geweest bent, wil je er nooit meer weg!’ aldus Véronique.

Hieronder vind je de vier boeken uit deze serie. Wil je meer informatie of gelijk bestellen? Klik dan op het omslag of de titel.


Deel 1: Het winkeltje in Cockleberry Bay

Het zit hoofdpersoon Rosa Larkin niet mee. Haar leven in Londen is een complete puinhoop. Als ze een vervallen winkel erft in een dorpje in Devon, denkt ze eerst aan verkopen. Het geld kan ze goed gebruiken om de boel op orde te krijgen. Helaas voor haar zit er een clausule bij de erfenis waarin bepaald is dat het winkeltje niet verkocht mag worden. Ze mag het alleen nalaten aan iemand die het verdient. Rosa besluit het een kans te geven en vertrekt met haar teckel Hot naar Devon. Ze zet alles op alles om het winkeltje in Cockleberry Bay tot een succes te maken. Maar ze kan het niet alleen. Gelukkig zijn er genoeg locals die haar een handje willen helpen… of tegenwerken.


Deel 2: Ik zie je in Cockleberry Bay

In Ik zie je in Cockleberry Bay is de voltallige cast uit deel 1 weer van de partij. Natuurlijk hoofdpersoon Rosa en haar trouwe teckel Hot, maar ook haar nieuwe vrienden en kennissen én haar kersverse echtgenoot. Rosa heeft alles wat haar hartje ooit begeerde. Ze runt een eigen winkeltje en heeft de liefde leren kennen. Maar liefde kent ups en downs, en dat ontdekt ook Rosa al snel. Ze denkt dat haar man een affaire heeft en gaat daar bijna aan onderdoor. Het is hoog tijd om zichzelf bij elkaar te rapen en minder afhankelijk te worden van een man, en vooral om zich niet te laten meeslepen door angst en jaloezie.


Deel 3: Een nieuwe kans in Cockleberry Bay

Rosa runt een succesvol café en ze wil graag een eigen gezinnetje beginnen. Ze denkt er daarom over na om haar geërfde winkeltje te verkopen, maar dat gaat niet zomaar. In het contract is een clausule opgenomen dat ze de winkel alleen mag nalaten aan iemand die het verdient. Wie kan ze kiezen? En hoe weet ze of het de juiste beslissing zal zijn?


Deel 4: Winter in Cockleberry Bay

Het is winter in Cockleberry Bay. Nu het winkeltje en het café van het dorp in goede handen zijn, is Rosa op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ze besluit zich te focussen op Neds Nieuwe Kans, het goede doel dat is opgezet ter nagedachtenis aan Rosa’s overgrootvader. Om geld in te zamelen besluit ze een kerstconcert te organiseren voor het hele dorp. Maar nu Rosa zelf moeder is geworden is dat veel werk. Gelukkig staat ze er niet alleen voor.


En, heb je al zin om te gaan bingen? Laat het ons weten! Je kunt ons vinden op Facebook en Instagram.

Groetjes,

Véronique (gastblogger)

«

»