TOP
boekenkastliefde 15 banner
Nieuws

Boekenkastliefde Top 6 #15

Tijd voor een portie boekenkastliefde ♥!
Op ons bord ‘Boekenkastliefde’ op Pinterest pinnen we regelmatig de mooiste boekenkasten. Zo heerlijk om op die manier inspiratie op te doen voor je eigen huis, voor je eigen boekenkast. We hebben weer een Top 6 met mooie, bijzondere boekenkasten en fijne boekenhoekjes voor je gemaakt! De vijftiende top 6 al weer, er is zoveel moois!

boekenkastliefde 1
Wat een geweldig plekje om een boek te lezen! Een beetje heen en weer schommelend. En zo lekker licht en hoog. Jep, een van onze favorieten deze keer!

boekenkastliefde 2
Zo zie je maar dat het niet echt ingewikkeld hoeft te zijn om een gezellig boekenhoekje te maken. De boekenkasten zijn niet zo bijzonder, maar met die stoel, het plantje, en de setting bij het raam, heeft het iets heel gezelligs!
boekenkastliefde 3
Ja! Gewoon ja! Zo mooi als je een hele wand kunt bedekken met boekenkasten. Love it!
boekenkastliefde 4
Dit hebben wij nou ook altijd, nooit genoeg plek voor al die geweldige boeken, soms komen ze net als hier bovenop de kast terecht, of bovenop de eerste rij boeken. Maar dit is wel een heerlijke boekenkastwand!
Hoe knus is dit!? Is het nu binnen of buiten? Maakt niet uit, dit willen wij ook wel. Heel chill!
Heb je nog ergens een ongebruikt, beetje onhandig hoekje? Dan hier een voorbeeld van hoe je daar een superleuk boekenhoekje van kunt maken!

Welk boek ga jij als eerste in jouw nieuwe boekenkast zetten?

Wij kiezen voor de geweldige debuutroman van Claire Christian Graag gedaan, Noni Blake, die wil je echt niet missen!

P.S. Deze afbeeldingen hebben we op Pinterest gevonden, wil je meer over deze kasten weten of nog meer mooie exemplaren bewonderen, kijk dan even op ons bord ‘Boekenkastliefde’.

Meer boekenkastliefde? Bekijk de vorige top 6. Dat was de mini bieb-editie!

«

»