TOP
Nieuws

Boekenkastliefde top 6 #18

Geen vakantieplannen deze zomer? Dan is het misschien een leuk idee om je boekenkast een make-over te geven! Wij vinden het heerlijk om Pinterest af te struinen op zoek naar de mooiste boekenkasten en natuurlijk delen we ze graag met jou! Je kunt immers nooit teveel inspiratie opdoen. Dit is al weer de achttiende top 6! Wij krijgen er maar geen genoeg van!

Torenhoge boekenkasten niks voor jou? Met een lage kast wissel je je liefde voor boeken en andere spulletjes in huis af.
Leuke tip voor een neutraal interieur: draai de kaften van je boeken om!
Kleur! Hoe mooi is dit hoekje? Deze boekenkast kun je zelf maken en helemaal naar jouw smaak indelen.
Een klassieker met een twist.
We konden de maand juni natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder een boekenkast met regenboogkleuren te delen.
Zo’n mooie kleuroverloop wil je toch in je boekenkast?!

Tip voor in je boekenkast: De kleine theetuin in de zon

Waan je deze zomer op het heerlijke Texel met het tweede deel in de feelgoodserie De Theetuin van Anne West!

De theetuin van Fleur is een groot succes. Rosa is uitgekocht en Fleur vraagt oud-klasgenoot Laura om hulp. Met tegenzin gaat Laura met haar ernstig zieke broer Alistair naar Texel. Kan ze haar draai op het eiland vinden? Rosa werkt samen met Kyra in hun atelier op Texel. Maar als Rosa besluit naar Amerika te gaan, staat Kyra er alleen voor. Haar faalangst komt weer opzetten, maar gelukkig krijgt ze hulp van Alistair, voor wie ze steeds meer gevoelens krijgt, ondanks haar huidige relatie.

Eerder verscheen in de serie ook De kleine theetuin in de duinen.

Heb je de smaak te pakken en ben je op zoek naar nog meer boekenkastinspiratie? Bekijk ons Pinterestbord of klik op onderstaande knop om alle boekenkastliefde-artikelen te bekijken.

«

»