TOP
Boekenkastliefde top 6
Nieuws

Boekenkastliefde Top 6!

Oh, how we love mooie boekenkasten!
Op ons bord ‘Boekenkastliefde‘ op Pinterest pinnen we vrijwel dagelijks de mooiste boekenkasten. Zo heerlijk om op die manier inspiratie op te doen voor je eigen huis, voor je eigen boekenkast. We hebben een Top 6 mooie, bijzondere boekenkasten voor je op een rijtje gezet!

  1. Zo’n zolder, met zo’n prachtige boekenkast, helemaal tot in de punt van het dak. Een prachtige lichte ruimte. Als we nou in plaats van dit (ongetwijfeld design) stoeltje nog een fijne bank of stoel neerzetten, dan heb je wel echt een geweldige plek om heerlijk met je boek te gaan zitten.
  2. Geen kast, meer boekenplankjes eigenlijk. Maar wat een mooie manier om je boeken te showen!
  3. Heel bijzonder deze boeken’bloemen’ aan de wand. Geen idee hoe je dit zou moeten maken, maar dit is ook wel een geweldige manier om je boeken op te bergen.
  4. Een mooie hoge boekenkast mét een trapje (dat wil je toch?!) en dan ook nog een heerlijk leesplekje ingebouwd in de kast. Echt, wij zouden het wel weten hoor!
  5. Zo’n antieke kast is ook wel erg mooi, heel sfeervol en op veel plaatsen in huis te gebruiken. We hebben natuurlijk niet allemaal zo’n mega zolder of hele hoge plafonds. Dit is echt een eye catcher!
  6. Ok, ook geen kast, maar hoe tof is deze boekenplank. Op het ene stuk plaats je de boeken die je binnenkort wilt gaan lezen, op het andere stuk de boeken die je al gelezen hebt. Heel gaaf dit!

P.S. Deze afbeeldingen hebben we op Pinterest gevonden, wil je meer over deze kasten weten of nog meer mooie exemplaren bewonderen, kijk dan even op ons bord ‘Boekenkastliefde’.

Mooie zolder boekenkast

1. Boekenkast op zolder

Zwevende boekenplankjes

2. Zwevende boekenplankjes

6 mooie manieren om je boeken te showen

3. Bijzonder mooi!

4. Lekker hoog, met trapje én leesplek!

5. Ook niet verkeerd, zo’n antieke kast

 

 

 

 

 

6. Ideaal om je ‘nog te lezen/gelezen’-lijstje mee bij te houden!

 

 

«

»