TOP
Nieuws

Boekentip: Zoek het uit, Chloë Brown

Deze TikTokhit heb je vast al voorbij zien komen! Zoek het uit, Chloë Brown is sinds kort verkrijgbaar in het Nederlands en wij zijn fan! We vertellen je graag meer over deze hilarische romcom.

Het verhaal:

Chloë is een chronisch zieke computernerd die na een bijna-doodervaring besluit haar leven om te gooien. Ze stelt een bucketlist op, maar ongedwongen leven blijkt nog niet zo makkelijk te zijn. Enter Redford Morgan, een manusje van alles met de sexappeal van duizend Hollywoodacteurs bij elkaar. De twee kunnen het goed met elkaar vinden, héél goed zelfs. Maar verliefd worden stond eigenlijk niet op Chloë’s bucketlist…

Ben je benieuwd naar het verhaal? Lees hier een fragment!

Zoek het uit, Chloë Brown is een romantische en inclusieve romcom van Talia Hibbert en een prachtige opener van haar Zussen Brown-serie. Dit boek is perfect voor alle fans van Sally Thorne, Helen Hoang en Casey McQuiston!

En, mooi nieuws: er komen nog twee boeken in de Zussen Brown-serie.

De Zussen Brown-serie van Talia Hibbert is een heerlijke inclusieve romcom vol humor, hartverwarmende momenten en sexiness over de drie eigenzinnigezussen Chloe, Dani en Eve Brown, die alle drie op zoek zijn naar hun eigen happily ever after. Oudste zus Chloë probeert na een bijna-doodervaring met de hulp van de knappe Red haar bucketlist af te werken. Workaholic Dani moet niets weten van een relatie, maar ziet de leuke beveiliger Zaf het wel zitten om friends-with-benefits te worden? Jongste zusje Eve is de losbandigste van de drie en ze zet het leven van B&B-eigenaar Jacob totaal op z’n kop. Het is onmogelijk om niet van deze drie zussen te gaan houden!

We kunnen gelukkig snel verder lezen over de Zussen Brown, de andere delen verschijnen deze zomer! Snap de hint, Dani Brown verschijnt op 23 juni en Word volwassen, Eve Brown op 23 augustus. Wij kunnen niet wachten om verder te lezen over deze leuke zussen!

Ga jij deze serie lezen? Tag ons @lekkerlezenlekkerboek

«

»