TOP
Nieuws

De 5 beste boeken voor koude herfstavonden

Het is vroeg donker, het ineens heel erg koud, de straten hangen weer vol  kerstverlichting en we willen alleen nog maar dikke truien aan. De fijnste tijd om ’s avonds de deur niet meer uit te hoeven en lekker met een pot thee, kaarsjes, een dekentje en een boek op de bank te kruipen. Wij hebben 5 van onze favorieten op een rijtje gezet.

 

Mijn beeld van jou van Susan van Eyck is ontroerend, hoopvol en heeft een fijn vleugje zwarte humor. Ester is een paar avonden veel te laat gaan slapen door dit boek, ze bleef maar doorlezen!
Als je fan bent van de boeken van Jojo Moyes, John Green en Chantal van Gastel, dan is dit ook echt wat voor jou!

 

 

Jij en ik is echt een pareltje! Een prachtig klein gebonden boek met een cadeaulint om het boek dicht te maken. Twee novelles en negen  verhalen van bestsellerauteur Jojo Moyes. Een ideaal boek voor fans van Jojo Moyes, maar ook voor mensen die kennis met haar willen maken.

 

 


Charlotte is getrouwd met David, Ally’s eerste en grootste liefde, en dat heeft Ally haar nooit kunnen vergeven. Dan treffen de twee vrouwen elkaar voor het eerst sinds jaren weer, onder de slechtst denkbare omstandigheden: in het ziekenhuis, waar hun mannen vechten voor hun leven.
Duet met jou van Dani Atkins is één van de boeken van vorig jaar die ons echt is bijgebleven. Deze prachtige roman mag je echt niet missen!

 

 

Een aangrijpend en onvergetelijk boek: Samen van
Julie Cohen. Dit fantastische verhaal wordt van achteren naar voren verteld. Een liefde geworteld in een groot geheim.

 

 

In Een klein gebaar van Lucy Dillon volgen we Libby en haar man Jason. Ze hebben hun huis in Londen vaarwel gezegd om het hotel van zijn ouders uit het slop te halen. Maar de zaken gaan beslist niet zoals gepland.

Dan wordt een onbekende vrouw voor hun deur aangereden. Door het ongeluk weet zij niet meer wie ze is of waarom ze daar was. Als Libby de vrouw een kamer in het hotel aanbiedt om te herstellen, kan ze niet voorzien wat voor lawine aan gebeurtenissen ze daarmee in gang zet…

 

 

Wil je meer weten over één van deze boeken, een fragment lezen of ‘m gelijk bestellen, klik dan op de cover van het boek! Tip! Ze zijn ook allemaal als e-book verkrijgbaar, dan kun je gelijk beginnen met lezen 😉

 

Veel leesplezier!

Groetjes,

Ester & Tina

«

»