TOP
Boeken voor de herfst
Nieuws

De fijnste boeken voor de herfst

Het is vroeg donker, de straten hangen weer vol kerstverlichting en we willen alleen nog maar dikke truien aan. De fijnste tijd om ’s avonds de deur niet meer uit te hoeven en lekker met een pot thee, kaarsjes, een dekentje en een boek op de bank te kruipen. Wij hebben een aantal van onze favoriete boeken op een rijtje gezet voor je!

Wil je meer weten over één van deze boeken of ‘m gelijk wilt bestellen, klik dan op de cover van het boek!

Drie vrouwen 3D

Een lijstje met tips is nooit compleet zonder een boek van Jojo Moyes, als je het ons vraagt. Wist je dat haar laatst verschenen boek eigenlijk haar debuutroman is? Drie vrouwen* is na jaren weer leverbaar. Leuk om te lezen wat haar eerste verhaal was, en zelfs haar debuut is al een typische Moyes ♥.
*Eerder verschenen als Paradijs op aarde.

 
 

3D Clayborn - De L van liefde

Vanaf je bank toch een beetje op vakantie met De L van liefde van Kate Clayborn. Je wandelt door New York en geniet van alles wat deze stad te bieden heeft, én van een heerlijke dosis liefde, humor en creativiteit. Nog een leuke extra: wij hadden na het lezen gelijk zin om te gaan handletteren. Nieuwe hobby = check!

 
 

American Royals 3D

De current-read van Tina is American Royals van Katharine McGee en óh wat geniet ze ervan! Wat als Amerika een koningshuis had… Een heerlijk boek vol intriges, macht en verboden liefdes. Gossip Girl meets The Crown staat er op de cover, dat is het echt! En wat wil je nog meer?

 
 

3D O'Leary - Tot snel

En onze laatste tip is er eentje om naar uit te kijken: Tot snel! van Beth O’Leary verschijnt op 10 november. Na genoten te hebben van het heerlijke Veel liefs, haar eerste roman, zijn we natuurlijk superbenieuwd naar deze! Het deed ons een beetje denken aan de Netflix-serie Virgin River, en daar hebben we van gesmuld! Nog heel eventjes wachten…

 
 

Groetjes,

Ester & Tina ♥

«

»