TOP
Leestips lente
Nieuws

De fijnste boeken voor deze lente

Yes, de lente is officieel van start! Een heerlijk seizoen met hopelijk veel zonnestralen en heerlijke dagen. Daarbij horen natuurlijk ook de fijnste boeken, dus tijd voor tips!


De sterrengever

De sterrengever – Jojo Moyes

Kentucky, 1937. Vijf vrouwen gaan aan de slag bij de bibliotheek te paard, en daarmee ontstaat een vriendschap die hun levens zal veranderen.

Dit prachtige boek van bestsellerauteur Jojo Moyes is nu verkrijgbaar voor maar € 12,99! Een meeslepend verhaal waarvan je de hoodpersonen binnen no time in je hart sluit. Tel daar de prachtige landschappen, de bijzondere bergbewoners en de heerlijke schrijfstijl van Jojo Moyes bij op en je hebt een parel te pakken!


Even tussen ons

Even tussen ons – Jane Fallon

Holly en Roz delen een kantoor, hetzelfde gevoel voor humor en al hun geheimen. Maar zijn Holly’s geheimen bij Roz wel in goede handen…?

Jane Fallon is in deze roman scherper en grappiger dan ooit! Misschien werk je wel thuis en mis je alle kantoorperikelen, dan is dit echt een heerlijk boek om te lezen! Of als je even snakt naar een goede dosis humor in combinatie met sweet revenge, dan is dit jouw boek!


Norman Foreman 3D

De goede grap van Norman Foreman – Jullietta Henderson

De wereld van de 12-jarige Norman stort in na de dood van zijn beste vriend. Zijn moeder neemt hem mee op een roadtrip, die Norman ook gebruikt om op zoek te gaan naar zijn vader die hij niet kent.

Een boek om naar uit te kijken, dit fantastische verhaal verschijnt namelijk op 28 april. We hadden het geluk dat we deze parel al vooruit mochten lezen, en wát zijn we daar blij mee! Een boek om te omarmen en nooit meer los te laten. En vooral een boek dat zo veel mogelijk mensen zouden moeten lezen, dus wij beginnen gewoon alvast met jullie enthousiast te maken!


Wil je meer informatie over de boeken of meteen bestellen? Klik dan op de titel of de cover! Je kunt deze fijne boeken bij ons bestellen, maar denk vooral nu ook aan je favoriete boekhandel en bestel bij hen, online!

Fijne lente!
Groetjes,
Ester en Tina ♥

«

»