TOP
Moederdagtips
Nieuws

De leukste boekentips voor Moederdag ♥

Zondag 9 mei is het weer Moederdag. Onze tip: geef een mooi boek cadeau, dat is toch altijd een goed idee? Bekijk onze tips hieronder.


Norman Foreman 3D

De goede grap van Norman Foreman – Julietta Henderson

De wereld van de 12-jarige Norman stort in na de dood van zijn beste vriend. Zijn moeder neemt hem mee op een roadtrip, die Norman ook gebruikt om op zoek te gaan naar zijn vader die hij niet kent.

Een boek om te omarmen en nooit meer los te laten. En zoals we al eerder zeiden: vooral een boek dat zo veel mogelijk mensen zouden moeten lezen. Wij zouden zeggen: geef dit fantastische boek cadeau!


De laatste brief

De laatste brief – Rebecca Yarros

Ella werd op haar negentiende moeder van een tweeling en runt nu, vijf jaar later, een bed & breakfast. Ze heeft per brief contact met Beckett, die met haar overleden broer in het leger zat. Dan komt Beckett zonder dat ze het weet terug van uitzending en gaat hij in haar B&B logeren om haar te helpen. Zij moet daar niets van hebben, maar haar kinderen zijn gek op hem.

Een aangrijpende feelgoodroman over een kick-ass single mom. Een goed cadeau voor alle kick-ass moeders wat ons betreft!


Nooit meer

Nooit meer – Colleen Hoover

Het aangrijpende verhaal van Lily, die verliefd wordt op de knappe neurochirurg Ryle. Hij is assertief, koppig en een tikje arrogant, maar ook gevoelig, briljant en dol op Lily. De opbloeiende nieuwe relatie roept herinneringen op aan Atlas, haar eerste liefde. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat Lily heeft opgebouwd in gevaar.

Een verrassend, aangrijpend en realistisch verhaal dat je zeker zal bijblijven. Dit mooie en indrukwekkende boek is een prachtig cadeau voor alle lezende moeders!


De sterrengever

De sterrengever – Jojo Moyes

Kentucky, 1937. Vijf vrouwen gaan aan de slag bij de bibliotheek te paard, en daarmee ontstaat een vriendschap die hun levens zal veranderen.

Dit prachtige boek van bestsellerauteur Jojo Moyes is nu verkrijgbaar voor maar
€ 12,99! En dat in combinatie met die cover, een perfect cadeau toch?


Wil je meer informatie over de boeken of meteen bestellen? Klik dan op de titel of de cover! Je kunt deze cadeautips bij ons bestellen, maar denk vooral nu ook aan je favoriete boekhandel en bestel bij hen, online!


Groetjes,
Ester en Tina ♥

«

»