TOP
Cadeautjes voor een lage prijs
Nieuws

De leukste cadeautips voor een lage prijs

De cadeauperiode staat weer voor de deur. Wil je een leuke tip voor in een schoen of voor onder de boom? We hebben een paar mooie boeken op een rijtje gezet voor een lage prijs. Want een boek kan er altijd bij! Wil je meer informatie of gelijk bestellen? Klik dan op de button bij het boek.

Jij en ik – Jojo Moyes
€ 7,99

3D Jij en ik Jojo Moyes

Een heerlijke verhalenbundel van bestsellerauteur Jojo Moyes! In de novelles ‘Jij en ik’, ‘Een week in Parijs’ en nog 9 verhalen is Jojo op haar best.

Het grote huis – Erica James
€ 7,99

Het grote huis

Engeland, 1939. Romily is pas net getrouwd als haar man, de oudere Jack, onverwacht sterft. Het is aan haar om zijn laatste wens uit te voeren: zijn vier kinderen met elkaar verzoenen.

Duet met jou – Dani Atkins
€ 7,99

Dani Atkins - Duet met jou 7,99

Lang geleden waren Charlotte en Ally vriendinnen, maar door misverstanden hebben ze met elkaar gebroken. Ze zien elkaar jaren later terug in het ziekenhuis, in de ergste nacht van hun levens…


Verleiding – Erin Watt
€ 12,50

De Royals - Verleiding

De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes –stripteasedanseres – knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen.

Vier plus één – Jojo Moyes
€ 12,50

Vier plus een

Jess, dochter Tanzie en stiefzoon Nicky moeten dringend naar Schotland, maar hun auto krijgt pech. Toevallige voorbijganger Ed biedt hun een lift aan. Het begin van een roadtrip die alles verandert!

Veel liefs – Beth O’Leary
€ 12,50

Veel liefs

Tiffy en Leon delen een flat zonder dat ze elkaar ooit hebben gezien. Zij werkt overdag, hij ’s nachts, en ze communiceren via geeltjes. Hoe goed kun je iemand leren kennen die je nooit hebt ontmoet?


Welke van deze heerlijke boeken ga jij cadeau geven? Of zet je ze stiekem op je eigen verlanglijstje? Dat vinden wij ook een supergoed plan!

Groetjes,
Ester & Tina

«

»