TOP
boeken op straat
Nieuws

De mooiste boeken liggen op straat

Al struinend op Pinterest zagen we mooie streetart waarin boeken verwerkt zijn. Prachtige muurschilderingen op gebouwen, maar ook de ruggen van boeken geschilderd op een trap. Zoveel originele manieren om boeken in het straatbeeld te verwerken. Echt heel tof! We hebben hieronder een overzicht gemaakt van de ‘boeken op straat’ die wij het mooist vonden, en we hebben er nog meer gepind op ons Pinterestbord Lekker sfeertje. Want als boeken iets doen, dan is het wel sfeer brengen, en zeker op straat.

Laat je ons weten welke jij het allerleukst vind op Instagram of FacebookMail vinden we ook leuk!

PS Wil je meer informatie over een van de muurschilderingen? Klik dan op de afbeelding. Je komt dan op Pinterest uit bij de gepinde afbeelding.

boeken op straat utrecht
Dit geweldige boekenkunstwerk is gemaakt door JanIsDeMan en Deef Feed en is te vinden in Utrecht!
Deze muurschildering is nog helemaal vers, het is vorige week afgerond. In samenwerking met Gemeente Harlingen maakte artist JanIsDeMan deze mooie muurschilderingen! Samen met buurtbewoners zijn de boektitels gekozen. Op verschillende locaties in Harlingen kun je de schilderingen spotten. (Afbeelding van WritersBlockLeeuwarden)
boeken op straat meisje met krullen
boeken op straat trap
Deze toffe boekenmuur is te zien in Amsterdam West!

Welke vind jij het allermooist?

PS Zoek je nog een mooi boek? Wat dacht je van De laatste liefdesbrief van Jojo Moyes. De verfilming, The Last Letter from Your Lover, is nu te zien op Netflix. Het e-book lees je nu voor € 9,99. Klik hieronder op de afbeelding voor meer informatie en bestellen.

«

»