TOP
banner fb moyes
Nieuws

‘De sterrengever’ van Jojo Moyes is er bijna!

Hoera! We kunnen gaan aftellen… De nieuwe roman van Jojo Moyes komt eraan! De sterrengever ligt vanaf 8 oktober in de winkel. We lieten al eerder weten dat we erg uitkijken naar dit boek.

3D beeld De sterrengeverHet verhaal speelt zich af in Kentucky, 1937. Wanneer Alice hoort dat de bibliotheek vrouwen zoekt om te paard afgelegen huizen te bezoeken met boeken, besluit ze zich aan te melden. Ze is een prima ruiter, en dit biedt haar een ontsnapping uit het benauwende huis van haar man en schoonvader. Onder leiding van de vrijgevochten Marge vormen vijf vrouwen al snel een hechte groep, maar hun vriendschap wordt op de proef gesteld als een deel van het dorp én de wet zich tegen hen keren…

Deze wil ik lezen

 

 

auteursfoto Jojo Moyes (c) Claudia Janke

© Claudia Janke

De sterrengever raakt je en blijft je bij. Tijdens het lezen vergeet je dat het boek zich 80 jaar geleden afspeelt, want de vriendschap tussen de vrouwen is tijdloos, net als hun overtuiging dat het lezen van boeken nieuwe werelden kan openen, voor iedereen. Tel daar het ruige landschap, de talloze verwikkelingen, intrigerende personages en de stijl van Moyes bij op… Dit is misschien wel haar mooiste boek tot nu toe!

 

 

 

 

Je kunt De sterrengever nu alvast reserveren bij onze webshop Boekenwereld.com, dan heb je het op de verschijningsdatum meteen in huis, en – bonus – je betaalt geen verzendkosten.

«

»