TOP
verlanglijst
Nieuws

Deze boeken wil je op je verlanglijst zetten!

Het is tijd om je verlanglijst te gaan maken! De pepernoten liggen tenslotte al even in de winkels en Sinterklaas is weer in het land… We hebben een aantal boeken voor je op een rijtje gezet waar wij zelf erg enthousiast over zijn, boeken die je echt zou moeten lezen – vinden wij ;-). Boeken die je heel goed cadeau kunt vragen, of kunt geven. We weten zeker dat je ervan gaat genieten!

Als je op het boek klinkt, kun je nog meer over de inhoud lezen. Als je op de knop klikt, kun je het boek direct bestellen, je bestelt en rekent af bij onze webshop Boekenwereld.com.

verlanglijst roadtrip

De roadtrip van Beth O’Leary is een warm, romantisch verhaal dat je met een constante glimlach op je gezicht leest en je nog lang bijblijft nadat je het boek dichtgeslagen hebt.

Addie en Dylan hebben elkaar vermeden sinds hun relatie stukliep. Nu moeten ze ongepland 600 kilometer lang een auto delen. Wat er ook gebeurt, deze roadtrip zal niemand ooit vergeten…

verlanglijst noni

Graag gedaan, Noni Blake is zo’n leuk, lief, mooi en sexy boek. Echt een aanrader! ♥

‘Noni is een heerlijk personage: oprecht, levensecht, en grappig. Dit boek zal vele lezersharten veroveren.’ Publishers Weekly

Noni Blake is 36 en haar leven is tot stilstand gekomen sinds haar relatie van 9 jaar is geëindigd. Tijd voor een nieuw plan: een reis naar Europa, op zoek naar wat – en wie – háár gelukkig maakt.

verlanglijst norman

De goede grap van Norman Foreman is een boek om te omarmen en nooit meer los te laten. Een boek waar wij vanaf het begin al fan van zijn. Zo hartverwarmend, lief, hoopvol én grappig. Wij vinden dat iedereen dit boek zou moeten lezen, zet het dus vooral boven aan je verlanglijst!  

De wereld van de 12-jarige Norman stort in na de dood van zijn beste vriend. Zijn moeder neemt hem mee op een roadtrip, die Norman ook gebruikt om op zoek te gaan naar zijn vader die hij niet kent.

Het dorpje Hartmouth in Cornwall is het decor van Welkom in Ferry Lane, het eerste deel van de Ferry Lane-feelgoodserie van Nicola May, je kent haar waarschijnlijk wel van de Cockleberry Bay-serie. Als je dat leuk vond, ga je zeker genieten van deze nieuwe serie!

verlanglijst happiness

Wanneer kerstliefhebber Ruby de kans krijgt om een winkeltje in Happiness te runnen dat het hele jaar kerstspullen verkoopt, hoeft ze niet lang over dat aanbod na te denken. Ruby probeert zich te focussen op haar winkeltje, maar dat is nog niet zo makkelijk…

‘Het geschenk van Happiness’ is het hartverwarmende tweede deel van de Happiness-serie van Holly Martin.

Holly Martin, bekend van haar Happiness-serie, komt met een fijne feelgoodroman waar je helemaal bij weg kunt zwijmelen. ‘Het familiehotel van Sapphire Bay’ is het eerste boek in Holly Martins feelgoodserie de Zussen van Jewel Island en is perfect voor de fans van Lucinda Riley, Nicola May en Jenny Colgan.

Welk boek zet jij op je verlanglijst? Laat het ons weten op Instagram en Facebook!

Liever een ander boekig cadeau voor op je verlanglijst? Wat dacht je van een leuke boekpin voor op je jas of tas? We hebben een lijstje met onze favorieten voor je gemaakt!

«

»