TOP
e-books juli
Nieuws

E-books verslinden deze zomer!

De maand juli zit echt bomvol met fijne e-bookkoopjes van onze favoriete boeken. We hebben een paar e-books uitgelicht en geven je daaronder nog een paar korte tips. Deze acties zijn de hele maand juli geldig. Dat wordt lekker e-books lezen deze zomer ☀

Als je op de knop bij een e-book klikt, kom je voor meer informatie en direct bestellen terecht in onze webshop Boekenwereld. Wist je dat je daar makkelijk e-books kunt kopen? Voor alle e-readers*, bijvoorbeeld de
e-readers van Kobo, én voor het lezen op telefoons en tablets. En dat je gekochte e-books altijd vindbaar blijven via jouw aangemaakte profiel?

*Behalve Kindle

e-books juli Norman

Van € 12,99 voor € 4,99!

‘Wat een prachtig en fijn boek is dit! Doet denken aan de film Little Miss Sunshine en Vier plus één van Jojo Moyes. De personages zijn levensecht, je voelt met ze mee. Het is ontroerend én grappig. Er zitten scènes in die ik een tijdje na het lezen nog steeds levendig voor me zie. Dit wordt je nieuwe lievelingsboek! I  ♥  Norman (en Sadie en Leonard)!’ aldus Ester.

e-books Tot snel

Van € 12,99 voor € 4,99!

Leena voelt zich te jong om al zo vastgeroest te zitten. Eileen voelt zich te oud om opnieuw te beginnen. Het perfecte moment om de boel eens flink op te schudden…

De heerlijke feelgoodroman Tot snel! is het tweede boek van
Beth O’Leary, die eerder Veel liefs schreef.

e-books Fallon

Van € 9,99 voor € 4,99!

Wanneer Helen éíndelijk haar minnaar dumpt, staat hij voor de deur: ‘Ik heb het verteld!’. Tegen haar zin trekt hij bij haar in. Helen doet er alles aan om hem en zijn vrouw weer bij elkaar krijgen…
Van € 9,99 voor € 4,99!

Nooit meer van Colleen Hoover vertelt het aangrijpende verhaal van Lily, die verliefd wordt op de knappe neurochirurg Ryle. Het is een persoonlijk emotioneel verhaal met universele zeggingskracht.

Van € 9,99 voor € 4,99!

Ava is beroemd door de realityshow van haar familie; Mags is zangeres en een rijzende ster. Als vrouwen in de spotlights wordt hun leven bepaald door hoe ánderen hen zien. Tot ze de regie terugpakken.

Van € 9,99 voor € 4,99!

Izzy brengt na een mislukte relatie de zomer door op Corfu. De zon, de knappe Griekse buurman, het zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke zomer.

Van € 9,99 voor € 4,99!

Ella werd op haar negentiende moeder van een tweeling en runt nu, vijf jaar later, een bed & breakfast. Ze heeft per brief contact met Beckett, die met haar overleden broer in het leger zat. Dan komt Beckett zonder dat ze het weet terug van uitzending en gaat hij in haar B&B logeren om haar te helpen. Zij moet daar niets van hebben, ze kan het toch wel alleen? Maar haar kinderen zijn gek op hem. In ‘De laatste brief’ laat Rebecca Yarros zien dat hoe sterk je ook bent, de liefde vaak nóg sterker is.


Veel van de e-books van Nicky Pellegrino zijn deze maand extra voordelig. Zo kun je helemaal wegdromen naar zonnig Italië, ook al ga je niet op vakantie!
Dromen van Italië
Villa Rosa en Terug naar Villa Rosa
Een zomer in Venetië
Olijven met oregano
Kookschool d’Amore


Van bestsellerauteur Jojo Moyes zijn ook een aantal e-books in de aanbieding deze maand:
De sterrengever
Voor mij
Vier plus éénDe boeken van Erin Watt zijn om te smullen! Deze maand lees je deze e-books voor een prikkie:
Gevaar
When it’s real
One small thing

Veel leesplezier!

Groetjes,
Ester & Tina

PS Ben je benieuwd naar welke boeken er de komende maanden gaan verschijnen? Bekijk dan onze Verwachtpagina!

«

»