TOP
Boeken voor een avond op de bank
Nieuws

Fijne boeken voor een avond op de bank

De bank is toch wel onze grootste vriend op het moment denk ik. We spenderen meer tijd thuis dan óóit tevoren, en in de avond resulteert dat dan toch snel in bankhangen. We hebben de fijnste boeken voor een avond op de bank voor je verzameld. Pak er een van deze pareltjes bij, en de avonden vliegen voorbij!


De L van liefde – Kate Clayborn

2020 De L van liefde

Meg en Reid lijken niets met elkaar gemeen te hebben – zij is illustrator, hij econoom – maar als ze samen New York ontdekken, vinden ze meer dan ze hadden verwacht…

We kunnen niet op reis, we kunnen geen stedentrips maken… Maar via een boek op reis, dat kan natuurlijk prima! Ester vond De L van liefde heel erg leuk: ‘Het speelt zich af in New York en met Meg en Reid zwerf je heerlijk door die bijzondere stad. Een paar jaar geleden was ik in New York, en terwijl ik het las, was ik even terug, even op reis.’


Tot snel! – Beth O’Leary

3D O'Leary - Tot snel

Leena voelt zich te jong om al zo vastgeroest te zitten. Eileen voelt zich te oud om opnieuw te beginnen. Het perfecte moment om de boel eens flink op te schudden…

Dit is echt het boek dat je nu wilt lezen. Ultiem feelgood, heerlijk sfeertje, geweldige personages, echt heel fijn. Als je dit boek leest vergeet je alle corona- en andere zorgen helemaal. Heb je genoten van Virgin River op Netflix? Daar doet het een beetje aan denken, en dan eigenlijk nog leuker!


American Royals Katharine McGee

American Royals 3D

Welkom bij het Amerikaanse koningshuis, waar intriges en verboden liefdes de kroon dreigen te ondermijnen. Wint liefde het van plicht en traditie?

Tina is fan! Stel dat Amerika een koningshuis had… Een heerlijk boek vol intriges, macht en verboden liefdes. Gossip Girl meets The Crown staat er op de cover, dat is het echt! En wat wil je nog meer? Dit is lekker Netflixen, maar dan op papier!


Dromen van Italië – Nicky Pellegrino

Dromen van Italië - Pellegrino

Een huis kopen in Italië voor 1 euro: Gino en Edward, Mimi, en Elise durven het aan. Maar lukt het ze om hun Italiaanse droom waar te maken?

Droom mee en waan je helemaal in Italië in deze heerlijke roman. Als er iets helpt tegen de winterdip is het wel lezen over Italiaanse zomers met vooral veel lekker eten.


Wil je meer informatie over de boeken of meteen bestellen? Klik dan op de titel of de cover! Je kunt deze fijne boeken bij ons bestellen, maar denk vooral nu ook aan je favoriete boekhandel en bestel bij hen, online!

Fijne bankhang-avond!
Groetjes,
Ester en Tina ♥

Wil je nog meer lezen? Begin dan aan deze serie!

Leuk artikel? Pin it!

pinterest - boeken voor een avond op de bank

«

»