TOP
Nieuws

Hier kunnen we echt niet op wachten!

Nieuw jaar, nieuwe kans om zoveel mogelijk mooie boeken te lezen. Maar altijd als je net hebt bedacht waar je nu in gaat duiken, valt je oog weer op een ander pareltje. Gelukkig is dat ook weer niet een enorm drama. Wij gaan dit probleem weer ietsje erger maken, want we delen twee boeken waar we echt niet op kunnen wachten!

 

Op 2 april verschijnt Het lied van mij & jou van de Australische J.D. Barrett. In alle quotes over dit boek zien we heel veel goeds: een prachtige roman met aansprekende personages, is het een plezier om te lezen en weet J.D. Barrett precies de goede snaar te raken. Dat maakt ons erg nieuwsgierig! En die cover is ook nog eens supermooi ♥

 

 

Waar gaat Het lied van mij & jou over?

Zoë werkt in een hospice, waar ze met haar harp de patiënten begeleidt, ook op hun laatste reis. Het is een baan waarin ze de vervulling vindt die in de rest van haar leven ontbreekt: ze heeft al vijf jaar een hopeloze relatie met een man die niet voor haar durft te kiezen, woont nog steeds in haar ouderlijk huis, en durft, sinds een paniekaanval op het podium, haar baan als concertharpist niet meer op te pakken.
Maar deze nieuwjaarsdag besluit ze het roer om te gooien. Terwijl haar beste vriendin (onvermoeibaar op zoek naar De Ware) en haar broer (hopeloos verliefd op iemand die zijn gevoelens niet beantwoordt) haar toejuichen vanaf de zijlijn, neemt Zoë het heft in eigen handen. Want het idee van een nieuw begin klinkt haar als muziek in de oren…

 

Tijdens het googelen kwamen we nog wat leuke filmpjes van J.D. Barrett tegen over dit boek! Hieronder vertelt ze over de invloed van muziek en vooral de harp in het boek.

 

Het tweede boek waar we enorm naar uitkijken is Zonder mij van Dani Atkins. Ester heeft deze roman stiekem al gelezen en vond ’m echt prachtig! Net als de vorige boeken van Dani Atkins, Versplinterd en Duet met jou, is ook dit weer een aangrijpende roman die je niet meer loslaat. Leg je zakdoekjes maar alvast klaar, want je gaat ze weer nodig hebben! Helaas moeten we nog wel eventjes wachten, want Zonder mij verschijnt op 7 mei.

 

Waar gaat Zonder mij over?

Maddie heeft alles wat ze zich kan wensen: een heerlijk leven, een goede relatie, ze is net zwanger en gaat trouwen. Maar dan is door een noodlottig ongeluk opeens alles anders.
Zes jaar later ontwaakt Maddie uit een coma. Langzaamaan wil ze voorzichtig haar leven weer oppakken, maar hoe doe je dat als voor jou alles in een oogwenk veranderd is terwijl voor iedereen die je kent het leven zes jaar lang is doorgegaan?

 

 

Naar welk boek kijk jij uit?

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest!

Groetjes,

Ester & Tina

 

Lees ook:

Onderweg lezen: Tips & Tricks van Tina

Boekenkastliefde Top 6! #3

 

 

 

 

«

»