TOP
Nieuws

Kerst top 5

Donkere avonden, lampjes in de bomen, nadenken over het kerstmenu, het is weer die tijd van het jaar!

Geef je cadeaus met kerst? Of is het tijd voor een cadeautje voor jezelf misschien? Hieronder onze absolute kerst top 5!

1. All time favoriteVoor jou
Voor jou van Jojo Moyes is toch wel een van onze all time favorites. Heb je dit boek nog niet gelezen? Wij zeggen: doen! Meeslepend, maar ook grappig, vol liefde en hoop. Will en Louisa zullen je nog lang bij blijven. Dit boek kun je met een gerust hart cadeau geven, succes gegarandeerd.

 

2. Honderd stukjes van mij
Gina’s leven is een chaos. Daar staat ze dan, na haar scheiding, in een te kleine flat met te veel dozen vol spullen uit haar oude leven. Ze staat voor de keuze: doormodderen of eens en voor altijd uitvinden wie ze écht is. Het is tijd voor drastische maatregelen: al haar bezittingen de deur uit, alleen de honderd meest belangrijke dingen mogen blijven. Honderd stukjes van mij  is meeslepend en hartverwarmend!


3. Jij en ik

Dit boek is echt een pareltje! Een prachtig klein gebonden boek met een cadeaulint om het boek dicht te maken. Als dit geen mooi cadeau is, dan weten wij het ook niet meer. En de inhoud is ook niet mis: twee novelles en negen nog niet eerder verschenen verhalen van bestsellerauteur Jojo Moyes. Een ideaal cadeau voor fans van Jojo Moyes, maar ook voor mensen die kennis met haar willen maken.


4. D
e vijfde brief
Wat zou jij doen? Je bent met drie vriendinnen (die je al heel lang kent, al sinds de middelbare school) een week naar een huisje. De laatste tijd zijn jullie uit elkaar gegroeid,  iedereen is erg bezig met haar eigen leven, met kinderen, man en andere zaken. Na een paar glazen wijn krijg je een briljante ingeving: iedereen schrijft een anonieme brief met daarin een geheim dat ze nog nooit met de anderen heeft gedeeld. Zo krijg je het gesprek wel weer op gang, toch? Maar dan duikt er ineens een vijfde brief op, met een groot en gevaarlijk geheim… Wie kun je nu nog vertrouwen?

5. Zij, jij en ik 
Een heerlijk verhaal over drie vrouwen die ieder op zich worstelen met een geheim, verbonden zijn met elkaar en langzamerhand meer begrip voor elkaar krijgen. Dit boek is invoelbaar en warm geschreven, met subtiele humor, en je gaat van alle drie de vrouwen onvermijdelijk houden. Herkenbaar voor alle generaties!

 

Zit er iets voor je bij?

Groetjes,

Ester en Tina

«

»