TOP
ebooksacties hemelvaart
Nieuws

Lekker e-books lezen dit hemelvaartweekend!

We hebben een hele toffe Lekker lezen · Lekker boek!-e-bookactie voor je! 6 superfijne boeken als
e-book met veel korting! Zit er iets voor je bij? De acties zijn geldig van 12 t/m 16 mei 2021.

Als je op de knop bij een e-book klikt, kom je voor meer informatie en direct bestellen terecht in onze webshop Boekenwereld. Wist je dat je daar makkelijk e-books kunt kopen? Voor alle e-readers*, bijvoorbeeld de
e-readers van Kobo, én voor het lezen op telefoons en tablets. En dat je gekochte e-books altijd vindbaar blijven via jouw aangemaakte profiel?

*Behalve Kindle

boyfriend material

Van € 9,99 voor € 4,99!

Luc is op zoek naar een normaal, lief vriendje dat hem kan helpen om zijn slechte imago in de pers op te poetsen. Oliver is een advocaat die in zijn hele leven nog niets schandaligs heeft gedaan. Ze zijn totale tegenpolen, maar ze maken een afspraak: zolang de pers achter Luc aanzit, zullen ze doen alsof ze een relatie hebben. Daarna hoeven ze elkaar nooit meer te zien. Maar het probleem is dat de neprelatie wel heel echt begint te voelen.

de goede grap van norman foreman

Van € 12,99 voor € 4,99!

De 12-jarige Norman is zijn beste vriend verloren, en wil als eerbetoon hun comedyshow opvoeren in Edinburgh. Zijn moeder Sadie en haar 80-jarige collega Leonard zetten alles op alles om Normans droom waar te maken. 
Drie onwaarschijnlijke reisgenoten beginnen aan een roadtrip naar Schotland die hun levens zal veranderen…

mijn grootste wens

Van € 9,99 voor € 4,99!

Eva ontdekt na de dood van haar man hoeveel ze voor hem heeft opgegeven. Haar nichtje Nancy heeft na het vertrek van haar vader geen woord meer gesproken. Onverwacht vinden ze steun bij elkaar.
Een heerlijk warme en ontroerende roman over hoe steun soms uit de meest onverwachte hoek kan komen.

mr. swipe right

Van € 7,99 voor € 3,99!

De verlegen Cali besluit om na een verbroken huwelijk een profiel aan te maken op een datingapp. Als Tinder-maagd verkent ze haar opties en ze stapt steeds verder uit haar comfortzone. Cali heeft het erg leuk, maar ze is op zoek naar meer dan alleen een leuke tijd. En als ze dat vindt, durft ze haar gebroken hart dan opnieuw open te stellen?⠀

blauwdruk van geluk

Van € 7,99 voor € 3,99!

Navy werd geboren op het witte doek. Haar moeder ging namelijk zo ver met methodacting dat ze tegelijk met haar personage zwanger werd. De film werd een kaskraker, en de baby? Die werd in één klap beroemd. Nu is Navy een twintiger die schoonmaakwerk doet in een hotel. Ze probeert daarnaast aan de bak te komen als actrice. Zonder succes, tot ze filmmaker Raoul ontmoet. Hij gelooft in haar. Maar is dat terecht?

brieven van vroeger

Van € 9,99 voor € 4,99!

Engeland, 1962. Romily is al ruim twintig jaar de spil van haar verzamelde familie. Als ze zelf een kans krijgt op nieuw geluk, staat ze voor een keuze: kiest ze voor haar familie, of voor zichzelf?

Veel leesplezier!

Groetjes,
Ester & Tina

«

»