TOP
e-books met korting banner
Nieuws

Lekker e-books lezen met korting!

Wij houden natuurlijk het meeste van echte boeken. Die ruiken zo lekker 🙂 Maar er zijn van die momenten dat een e-reader ook heel erg makkelijk is. We zagen dat er in april een aantal e-books van onze favoriete auteurs met flinke korting verkrijgbaar is. We hebben er 3 uitgelicht die je niet mag missen!

Als je op de knop bij een e-book klikt, kom je voor meer informatie en direct bestellen terecht in onze webshop Boekenwereld. Wist je dat je daar makkelijk e-books kunt kopen? Voor alle e-readers*, bijvoorbeeld de e-readers van Kobo, én voor het lezen op telefoons en tablets. En dat je gekochte e-books altijd vindbaar blijven via jouw aangemaakte profiel?

*Behalve Kindle

E-book Drie vrouwen

Van € 9,99 voor € 3,99!

Wanneer drie generaties vrouwen uit één familie voor het eerst samenkomen, lopen de spanningen hoog op, en komt er een familiegeheim naar boven dat hun leven voor altijd op zijn kop zet…

E-book Het dorpje Happiness

Van € 9,99 voor € 3,99!

Willow heeft behoefte aan een nieuwe start. Als ze een advertentie ziet om een jaar lang gratis in het dorpje Happiness te wonen, lijkt het een droom. Ze pakt haar koffers en vertrekt. De droom blijkt te mooi om waar te zijn… Maar Willow geeft niet zomaar op en gelukkig staat ze er niet alleen voor.

E-book De kleur van Colorado

Van € 9,99 voor € 3,99!

Hoever ben je bereid te gaan voor iemand die je nodig heeft? De kleur van Colorado is een aangrijpend verhaal over oorlog, alzheimer, maar boven alles liefde.

Veel leesplezier!

Groetjes,
Ester & Tina

PS Op zoek naar nog wat fijne boekentips? Bekijk onze blog met heerlijke lente-leestips!

«

»