TOP
Nieuws

Lente-leestips!

De eerste narcissen, krokussen en hyacinten zijn gespot. En na wat lijkt op drie maanden continue regen, zien de vooruitzichten er qua lenteweer nu toch wat beter uit. Wij hebben zin in de lente 🙂 En we kijken ook erg uit naar de geweldige boeken die de komende maanden gaan verschijnen, tijd voor een paar lente-leestips! 

We hebben de beste lente-leestips even voor je op een rijtje gezet.

Lente-leestip 1: Lucy DillonMijn grootste wens
Lente leestips Lucy Dillon Mijn grootste wens
Lucy Dillon schreef eerder Een klein gebaar en 24 maart verschijnt haar nieuwe roman Mijn grootste wens.

Eva ontdekt na de dood van haar man hoeveel ze voor hem heeft opgegeven. Haar nichtje Nancy heeft na het vertrek van haar vader geen woord meer gesproken. Onverwacht vinden ze steun bij elkaar.

Mijn grootste wens is een heerlijk warme en ontroerende roman over hoe steun soms uit de meest onverwachte hoek kan komen.

Knop reserveer Louis en Louise

 

 

Lente-leestip 2: Jojo MoyesJij en ik

Lente leestips Jojo Moyes Jij en ikHalf april verschijnt de paperbackeditie van Jij en ik van Jojo Moyes. Dit is geen roman, maar een boek vol heerlijke korte (en wat langere) verhalen van Moyes. We kennen haar van haar romans over Louisa Clark (love her) en haar andere boeken van minstens 300 pagina’s, maar ze is ook echt ontzettend goed op de korte baan. Alle verhalen in deze bundel zijn stuk voor stuk pareltjes. Ideaal voor onderweg, op het terras of in het park als het weer nog iets beter wordt!

Deze fijne verhalenbundel verschijnt half april en neem je voor maar 7,99 mee naar het park!

Knop reserveer Louis en Louise

 

 

Lente-leestip 3: Erica JamesHet grote huis

Lente leestips Erica James Het grote huisErica James heeft al veel bestsellers op haar naam staan, zoals Zussen voor altijd, De thuiskomst en Zomerliefde. In haar roman Het grote huis neemt ze haar lezers mee terug in de tijd…

Zomer, 1939: thrillerschrijfster Romily Temple keert na een promotietour terug naar Engeland en haar kersverse echtgenoot Jack Deveraux. Dan wordt Jack onverwacht ongeneeslijk ziek…

Deze fijne roman verschijnt half april en neem je voor maar 7,99 mee naar het terras!

Knop reserveer Louis en Louise

 

 

Recent verschenen en ook heel geschikt als lekker lenteboek: 

Lente leestips Amy Jones FamousLente leestips Jojo Moyes Suzanna's wereld

 

 

 

 

 

 

 

Famous van Amy Jones
Ava is beroemd door de realityshow van haar familie; Mags is zangeres en een rijzende ster. Als vrouwen in de spotlights wordt hun leven bepaald door hoe ánderen hen zien. Tot ze de regie terugpakken.

shopknop

 

 

Suzanna’s wereld van Jojo Moyes
Suzanna is eigenaar van Peacock Emporium, een curiosawinkeltje annex café. De plek trekt allerlei mensen. Ook Alejandro, op de vlucht voor zijn herinneringen aan Argentinië, komt steeds vaker langs.

shopknop

 

 

«

»