TOP
Louis & Louise banner facebook
Nieuws

2020 begint goed met ‘Louis & Louise’

2020 begint goed! Na Samen en Zij, jij en ik verschijnt er namelijk opnieuw een prachtige roman van Julie Cohen. Wij zijn fan van haar mooie schrijfstijl. Deze nieuwe roman, Louis en Louise, ligt vanaf 14 januari in de winkel. Een roman met een gedurfd uitgangspunt over identiteit en hoe je opgroeit als man of als vrouw. Julie Cohen heeft de verhalen over Louis en Louise zo mooi met elkaar verweven, echt ontzettend knap gedaan. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan alvast de eerste hoofdstukken.

 

 

 

COHEN_Louise_3D

Op 8 september 1978 wordt een baby geboren – en vanaf dat punt splitst het verhaal zich in tweeën.
Louis en Louise zijn dezelfde persoon in twee verschillende levens. Het enige verschil is de laatste letter van hun naam. Ze hebben dezelfde beste vrienden, hetzelfde rode haar, dezelfde droom om ooit schrijver te worden. Ze maken dezelfde verschrikkelijke nacht mee, en moeten leven met de gevolgen, Louis als man en Louise als vrouw.

Als je nu jouw exemplaar reserveert bij onze webshop Boekenwereld.com, betaal je geen verzendkosten!

Knop reserveer Louis en Louise

 

 

‘Twee scenario’s worden uitgewerkt – in de ene heeft de familie Alders een zoon gekregen, in de andere een dochter – in de stijl van Sliding Doors. Hoe je opgroeit als man of als vrouw in een klein Amerikaans stadje biedt een intrigerend perspectief op gender en identiteit.’ Sunday Mirror


Julie Cohen
 groeide op in Amerika, maar werd tijdens haar studie verliefd op Engeland. Sindsdien woont ze daar met man, zoon en hond. Voor haar romans won ze al verschillende prijzen. Eerder schreef ze de romans Samen en Zij, jij en ik.

Wil je meer weten over Jullie Cohen? Dan is dit interview misschien wel interessant!

3 vragen aan: Julie Cohen

«

»