TOP
boekenlegger diy 10
Nieuws

Maak je eigen boekenleggers #10

Het is weer hoog tijd voor een boekenlegger DIY! Tot onze schrik zagen we dat het al een tijd geleden is dat we een nieuw setje boekenleggers voor jullie hebben gemaakt. We zijn meteen aan de slag gegaan en worden weer helemaal blij van deze leuke boekenleggers. Dit keer hebben we een paar van onze favoriete boekquotes toegevoegd. Neem snel een kijkje!

Je kunt de boekenleggers via onderstaande knop GRATIS downloaden en printen. Even knippen, lijmen en tadaaa, 3 leuke boekenleggers, speciaal voor jou!

Laat je ons op social media zien of jouw boekenlegger DIY goed gelukt is? We zijn superbenieuwd! Tag ons op Instagram @lekkerlezenlekkerboek. Oh ja, als je niks wilt missen, schrijf je dan ook in voor onze wekelijkse nieuwsbrief, klik hier!

Fröbel ze!

Groetjes,
Ester & Tina

PS Heb je nog behoefte aan een lekker boek voor na deze leuke boekenlegger DIY? Dan tipt Ester Slechtste plan ooit van Jane Fallon:

‘Jane Fallon doet het weer, ze levert weer een heerlijk boek af. In Slechtste plan ooit draait het om Lydia en Georgia. Al heel lang vriendinnen, lief en leed met elkaar gedeeld, bijna zussen. Ze zijn allebei illustrator/kunstenaar, maar waar het Georgia gelukt is om een succesvolle kinderboekenserie uitgegeven te krijgen, zit Lydia vast in een baan die ze totaal niet interessant vindt, ze droomt ervan dat zij ook een door haar geïllustreerd kinderboek kan uitgeven. Georgia helpt haar een shop op Etsy op te zetten, dat loopt helaas nog niet echt en Georgia besluit een nep Twitteraccount te maken en zich voor te doen als Patricia, een geïnteresseerde fan van Lydia’s werk. Had ze dat nou maar niet gedaan (slechtste plan ooit!), het is de start van een hoop ellende…
Ik vond het echt een heerlijk boek, ideaal om deze zomer te lezen in je tuin, op vakantie, op het strand, of gewoon voor de ventilator op de bank 😉

Klik op het boek voor meer informatie.

«

»