TOP
Nieuws

Maak je eigen boekenleggers #11

We zijn weer terug met een nieuwe boekenlegger DIY! We hebben onze favoriete quotes toegevoegd en we worden weer helemaal blij van het eindresultaat. Wil jij deze leuke boekenleggers ook graag maken? Download ze dan nu ;-)!

Je kunt de boekenleggers via onderstaande knop GRATIS downloaden en printen. Even knippen, lijmen en tadaaa, 6 leuke boekenleggers, speciaal voor jou!

Laat je ons op social media zien of jouw boekenlegger DIY goed gelukt is? We zijn superbenieuwd! Tag ons op Instagram @lekkerlezenlekkerboek. Oh ja, als je niks wilt missen, schrijf je dan ook in voor onze wekelijkse nieuwsbrief, klik hier!

Wil je na dat gefröbel ontspannen met een heerlijk boek? Dan tippen wij Een gewone jongen van Louise Beech!

Boekenleggers boek: een gewone jongen van Louise Beech

Sebastian James Murphy is twintig jaar, zes maanden en twee dagen oud. Hij houdt van zwemmen, gebakken eieren en Billy Ocean. Sebastian heeft autisme en is net als elke jongen vervuld van dromen en verlangens. Veronica wil dat haar zoon Sebastian gelukkig is, en dat de wereld hem accepteert zoals hij is. Ze overweegt om een professional in te huren om hem te geven waar hij zo wanhopig naar verlangt.

Violetta is een escortdame die de nacht doorkomt door te denken aan het geld dat ze met haar werk verdient. Geld voor haar opleiding verpleegkunde. Voor de thuiszorg die haar vader nodig heeft. Voor een uitweg. Maar soms is geld alleen niet reden genoeg…

Wanneer deze drie levens elkaar raken, verandert alles.

«

»