TOP
zonnetje
Nieuws

Met deze boeken wil je nu in het zonnetje gaan zitten!

We hebben al even aan de zomer kunnen ruiken vorige week, wat scheen het zonnetje lekker! Alles staat in bloei en het wordt heerlijk groen buiten. Wat is er nou beter dan een fijne plek opzoeken en gewoon lekker lezen? Niks toch? We hebben twee tips voor je vandaag. Heerlijke boeken die nu extra voordelig verkrijgbaar zijn!

Je kunt de boeken direct bestellen met de knop bij het boek. Dan bestel je via onze webshop Boekenwereld. Je kunt natuurlijk ook even naar je plaatselijke boekhandel gaan, ze zijn weer open en vinden het geweldig als je langskomt!

Even goede vrienden – Jane Fallon

3D Fallon Even goede vrienden

Jane Fallon is de koningin van de sweet revenge, en in Even goede vrienden is ze scherper en grappiger dan ooit!

Amy dacht dat ze álles wist van haar beste vriendin Melissa. Maar ja, Amy dacht ook dat ze verloofd was met de man van haar dromen. Tot die dag dat ze onverwacht vroeg thuiskomt en daar de spullen van een andere vrouw ziet liggen. Spullen die haar verdacht bekend voorkomen…
De meeste vrouwen zouden op dat moment instorten. Amy heeft een beter plan: ze blijft in haar rol als liefhebbende verloofde, maar dan wel met een eigen agenda…

‘Dit boek is fantástisch. Ik was van A tot Z geboeid!’ Marian Keyes

‘Briljant, origineel, scherp en ontzettend verslavend.’ Daily Mail

Terug naar Villa Rosa – Nicky Pellegrino

Wie droomt niet van een nieuw begin in zonnig Italië?

Terug naar Villa Rosa is een heerlijk zomers boek voor alle fans van Santa Montefiore en Jill Mansell.

Als de vrouw voor wie Stella 25 jaar lang heeft gewerkt plotseling overlijdt, ontdekt ze dat zonder haar werk weinig heeft dat haar in Londen houdt. Ze gaat een huizenruil aan met een Italiaanse man, die zijn villa in de zon voor een paar maanden aanbiedt. Terwijl Stella geniet van het heerlijke eten en de Italiaanse gastvrijheid, wordt ze steeds nieuwsgieriger naar de eigenaar van deze Villa Rosa. Maar kun je wel een goed beeld van iemand krijgen alleen door zijn spullen?

We wensen je veel leesplezier in het zonnetje!

Groetjes,

Ester & Tina

Meer zin in e-books lezen? Check dan onderstaande blog even.

«

»