TOP
Moederdag: de beste cadeaus
Nieuws

Moederdag: de beste cadeaus!

Het is al bijna Moederdag! Heb je even geen inspiratie voor een cadeau, of was het je ontgaan en moet je snel nog iets verzinnen? Geen probleem! Wij hebben een lijstje gemaakt met mooie cadeaus waar je moeder sowieso blij van wordt.

Mooie boeken voor Moederdag maar € 7,99!

Deze boeken zijn stuk voor stuk aanraders, en vanaf 26 april zijn ze verkrijgbaar voor een heel scherp prijsje! Precies op tijd om ze te scoren voor Moederdag of alvast voor in je eigen vakantiekoffer.

Over Tot snel!
Leena voelt zich te jong om al zo vastgeroest te zitten. Eileen voelt zich te oud om opnieuw te beginnen. Het perfecte moment om de boel eens flink op te schudden… De heerlijke feelgoodroman Tot snel! is het tweede boek van Beth O’Leary, die eerder Veel liefs  en De roadtrip schreef.

Over Dromen van Italië
We schreven er in dit blog ook al over: Dromen van Italië is het perfecte boek om he-le-maal mee weg te dromen. En waar beter dan het prachtige Italië?! Nicky Pellegrino weet als geen ander de sfeer van dit fijne land over te brengen in haar boeken.

Over Voor mij
Jojo Moyes is de bestsellerauteur van ‘Voor jou’ en ‘Een leven na jou’. ‘Voor mij’ is het derde boek met de onstuitbare Lou in de hoofdrol, die dit keer alleen afreist naar New York voor een nieuwe baan. Overleefd de prille liefde met Sam dit avontuur?

display met boeken Tot Snel! Dromen van Itallië en Voor mij.

Prachtige boekensteunen voor Moederdag

Praktisch en zó mooi! Goede boekensteunen zijn een must voor leesfanaten, deze kunnen echt niet ontbreken bij je moeder in de kast!
Klik op de afbeeldingen om ze te shoppen voor Moederdag.

boekensteun van agaat
Gouden boekensteun
boekensteun in de vorm van een regenboog

Over dit boek raken jij en je moeder niet uitgesproken deze Moederdag…

In ons blog met 5 redenen om feelgood te lezen tipten we dit fijne boek al: De yogaclub van Orange Blossom House van Sophie Green. Deze internationale bestseller is namelijk perfect om sámen met iemand te lezen. Hoe leuk is het om je moeder een cadeau te geven waar jullie uuuuren over kunnen blijven kletsen? Het boek heeft meerdere personages waarin je je kunt herkennen en zeg nou eerlijk, alleen om de vrolijke cover zou je het al willen lezen!

Boek de yogaclub van orange blossom house

Een fijne mok is altijd een goed Moederdagcadeau!

En als er ook nog een leuke quote – het liefst over lezen – op staat, zijn wij natuurlijk helemaal verkocht!
Klik op de afbeeldingen om deze mokken te shoppen voor Moederdag.

moederdagcadeau mok met boeken
moederdag cadeau mok met tekst crazy book lady
moederdag cadeau mok vrouw met stapel boeken

Feelgood om van te smelten!

Ja, we geven toe dat ons hele blog om feelgood draait, maar dit is toch echt wel een van de fijnste feelgoodromans die wij de laatste tijd gelezen hebben! In Het geheime leven van Albert Entwistle moet postbode Albert, die zijn hele leven en identiteit heeft opgebouwd rond zijn werk in een dorpje in Engeland, gedwongen met pensioen. Opeens ziet Albert niets anders voor zich dan een lege, eenzame toekomst… Totdat hij besluit op zoek te gaan naar zijn jeugdliefde.

boek het geheime leven van albert entwistle

Weet jij al wat je je moeder cadeau gaat geven? Laat het ons weten op Instagram: @lekkerlezenlekkerboek.

«

»