TOP
jess-watters-479812-unsplash
Nieuws

Moederdagtips en winactie!

De folders met fijne parfums, badderspul en andere leuke Moederdagcadeaus vliegen je weer om de oren, maar is het niet veel leuker om je moeder een boek cadeau te doen? Dan geef je haar echt even een momentje voor zichzelf. Even de tijd om in een boek te duiken en de wereld om zich heen te vergeten. Wij denken dat je moeder daar echt heel blij van zal worden!

We hebben hieronder een paar tips voor je op een rijtje gezet, er zit zeker weten iets voor je moeder bij! En, scroll nog even iets verder naar beneden, we hebben namelijk ook een leuke winactie voor je (moeder)!

Onze tips

Van Julie Cohen moeten we eigenlijk twee boeken tippen. Natuurlijk Samen, de nieuwste roman van Julie Cohen. Een prachtig meeslepend liefdesverhaal! Robbie en Emily hebben in elkaar de liefde van hun leven gevonden, maar hun liefde is geworteld is in een groot geheim. Een geheim dat tegen elke prijs beschermd moet worden…

Zij, jij en ik van Julie Cohen is ook prachtig! Een heerlijk verhaal over drie vrouwen die ieder op zich worstelen met een geheim, verbonden zijn met elkaar en langzamerhand meer begrip voor elkaar krijgen (en nu ook nog eens voordelig geprijsd).

Natuurlijk mag Voor mij van Jojo Moyes niet ontbreken in dit lijstje (gebruik de kortingsbon, of bestel online direct met € 5 korting). Hoe heerlijk om weer over Louisa Clark te lezen! Mocht ze nou de eerdere boeken over Louisa Clark (Voor jou en Een leven na jou) nog niet gelezen hebben, dan zijn die natuurlijk ook superleuk om te geven! Gegarandeerd een blije mama!

Weet je wat ook een mooi cadeau is? Jij en ik, de prachtig vormgegeven verhalenbundel van Jojo Moyes, compleet met prachtig lint!

En als laatste een tip van Nederlandse bodem: Mijn beeld van jou van Susan van Eyck. Zo mooi! Zo knap verteld ook, echt een prachtig boek!

Winactie!
Ok, we hadden het beloofd, een fijne winactie! We kunnen 3 moeders blij maken met een exemplaar van Samen van Julie Cohen. 

Wat moet je doen om kans te maken?
– Vind Lekker lezen · Lekker boek! leuk op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Schrijf je in voor de nieuwsbrief
– en stuur ons een kort berichtje via de mail met daarin de reden waarom je dit boek voor je moeder zou willen winnen.

Ben je zelf moeder en heb je behoefte aan een momentje voor jezelf met een goed boek, dan mag je natuurlijk ook mee doen!

PS. Als je niet op social media zit, kun je ons natuurlijk niet volgen op Facebook of Instagram, niet getreurd, schrijf je dan alleen in voor de nieuwsbrief en stuur ons een berichtje, dan maak je ook kans!

Meedoen kan t/m 7 mei 2018, we maken dinsdag 8 mei de winnaar bekend op Facebook en Instagram en natuurlijk krijgen de winnaars ook een bericht per mail.

«

»