TOP
FB Drie vrouwen
Nieuws

Nieuw: Drie vrouwen van Jojo Moyes!

Oktober is een goede maand!
Onlangs verscheen De L van liefdeeen heerlijk boek van Kate Clayborn dat zich afspeelt in New York. En net aan het einde van september verscheen American Royals van bestsellerauteur Katharine McGee, als je hebt genoten van Gossip Girl en The Crown, dan is American Royals ook echt iets voor jou. En dan verschijnt volgende week ook nog eens een (voor ons) nieuw boek van Jojo Moyes! Het is niet echt nieuw, want het is haar debuutroman (eerder verschenen met de titel Paradijs op aarde), maar wij hadden het boek nog niet in ons bezit. De nieuwe editie van Drie vrouwen is vanaf 13 oktober verkrijgbaar.


Waar gaat Drie vrouwen over?

Drie vrouwen 3DWanneer de jonge Joy in Hongkong in de jaren 50 valt voor de knappe marineofficier Edward, is ze 24 uur later getrouwd. Het paar verhuist naar Ierland en krijgt een dochter, Kate, maar Joys leven met Edward is niet wat ze had gehoopt, en ook haar relatie met haar dochter lijdt onder haar gevoel van teleurstelling.

Veertig jaar later woont Kate in Londen en heeft Ierland en haar ouders ver achter zich gelaten. Ze ziet haar moeder pas weer wanneer Edward ernstig ziek is, en nadat ze eerst haar 15-jarige dochter Sabine naar Ierland heeft gestuurd om de grootouders te leren kennen die ze nooit heeft ontmoet.

Wanneer Joy, Kate en Sabine eindelijk samen zijn, lopen de spanningen hoog op, en komt er een familiegeheim naar boven dat hun leven op zijn kop zet…

 

Je kunt Drie vrouwen alvast reserveren bij onze webshop Boekenwereld.com, je betaalt dan geen verzendkosten en kan als een van de eersten beginnen in dit heerlijke boek!

shopknop Drie vrouwen

 

 

464 pagina’s | € 12,99 | ISBN 9789026141379| 13 oktober 2020 verkrijgbaar

Wil je liever eerst een fragment lezen? Dat kan natuurlijk ook!

Leesfragment Drie vrouwen

 

 

 

Jeannette van Uitgeverij De Fontein tipt Drie vrouwen ook, kijk snel wat zij erover zegt in dit artikel! 

Redactietips voor het najaar

 

«

»