TOP
Banner Dromen van Italië
Nieuws

Heerlijk zomerboek: ‘Dromen van Italië’

“Dit is je kans om je eigen huis in Zuid-Italië te kopen voor minder geld dan je voor een kop koffie betaalt. Het pittoreske bergstadje Montenello verkoopt enkele historische hu izen voor slechts ÉÉN EURO per stuk. De enige voorwaarde is dat de kopers hun nieuwe huis binnen drie jaar renoveren en bereid zijn een belangrijke rol te spelen in deze kleine en vriendelijke gemeenschap.”

Een huis kopen in Italië voor 1 euro: Gino en Edward, Mimi, en Elise durven het aan. Maar lukt het ze om hun Italiaanse droom waar te maken?
Dromen van Italië - Pellegrino
Dromen van Italië, de nieuwste roman van Nicky Pellegrino, is overal verkrijgbaar! Dus kun je heerlijk wegdromen met dit fijne boek.

KNop bestel Pellegrino

 

Dromen van Italië – Nicky Pellegrino | € 20,-
ISBN 9789026151620 | 336 pagina’s

 

Nicky Pellegrino groeide op in Engeland en woont tegenwoordig in Nieuw-Zeeland, maar haar wortels liggen in het zuiden van Italië. Elke zomer gaat ze terug voor een familiebezoek, de beste mozzarella en nieuwe inspiratie voor haar boeken. Nicky Pellegrino heeft al vele heerlijke romans op haar naam staan die zich (deels) afspelen in Italië. Laat je meevoeren naar haar Italiaanse zomers en geniet!

Wil je eerst een fragment lezen? Dat kan hier:

Leesfragment knop Pellgegrino

 

«

»