TOP
Een klein gebaar
Nieuws

De grootste verandering begint met ‘Een klein gebaar’!

Sinds deze week ligt Een klein gebaar van Lucy Dillon in de winkel. Lucy debuteerde met Honderd stukjes van mij. Jojo Moyes zei daarover: ‘Bitterzoet en hartverwarmend: dit is het soort boek waardoor je alles uit het leven wil halen.’

En nu dus Een klein gebaar. In deze roman volgen we Libby en haar man Jason. Ze hebben hun huis in Londen vaarwel gezegd om het hotel van zijn ouders uit het slop te halen. Maar de zaken gaan beslist niet zoals gepland.
Dan wordt een onbekende vrouw voor hun deur aangereden. Door het ongeluk weet zij niet meer wie ze is of waarom ze daar was. Als Libby de vrouw een kamer in het hotel aanbiedt om te herstellen, kan ze niet voorzien wat voor lawine aan gebeurtenissen ze daarmee in gang zet…

Ben je benieuwd naar Een klein gebaar? Goed nieuws! We hebben een leesfragment beschikbaar voor je! Veel plezier 🙂

 

‘Lucy Dillons boeken maken de wereld gewoon een stukje mooier.’ Heat

Dat klinkt toch fantastisch? Wil je alvast een exemplaar bestellen? Dat kan natuurlijk bij je favoriete boekhandel bij jou in de buurt of bij onze eigen webshop.
shopknop

 

Een tijdje geleden mochten we Lucy Dillon een paar vragen stellen, wil je meer over haar te weten komen, lees dan zeker even dit interview.

Kijk jij nu ook al uit naar een mooie herfstavond met dit geweldige boek, een kop warme chocomelk, thee of een glas wijn en een dekentje op de bank? Wij wel!

Liefs!

Ester & Tina

 

«

»