TOP
FB banner Mackintosh
Nieuws

Deze roman zal je nog lang bijblijven!

Volgende week verschijnt Een onmogelijke keuze van Clare Mackintosh. Clare Mackintosh zou je kunnen kennen van haar succesvolle psychologische thrillers Mea culpaIk zie jou en Valse hoopEen onmogelijke keuze is haar eerste roman, gebaseerd op een ingrijpende gebeurtenis in haar eigen leven. Liane Moriarty zegt er over: ‘Indrukwekkend, meeslepend en razend knap. Dit boek krijg ik niet meer uit mijn hoofd.’ en de reacties in Engeland zijn ook erg positief.

Hoe kun je ooit weten of het juiste besluit hebt genomen?

Pip en Max hebben een gelukkig huwelijk. Wanneer hun zoontje Dylan ongeneeslijk ziek wordt vechten ze voor zijn leven, maar ze komen uiteindelijk voor de moeilijkste beslissing van hun leven te staan.

Pip wil de behandeling stoppen.
Max wil deze voortzetten.
Een onmogelijke keuze.
Stel dat je het op dat moment niet eens wordt.

Dit verhaal vertelt hun levens zoals ze hadden kunnen zijn.

 

Je kunt deze prachtige roman alvast reserveren bij onze webshop Boekenwereld.com, je betaalt dan geen verzendkosten en kunt dinsdag meteen met lezen beginnen.

Knop reserveer Een onmogelijke keuze

 

 

Wil je eerst even een fragment lezen? Dat kan natuurlijk ook.

Leesfragment Een onmogelijke keuze

 

 

‘Mackintosh is een vakvrouw. Op meesterlijke wijze weet ze dit verhaal over verlies en hoop bijzonder vorm te geven.’ Publishers Weekly

‘Een uitzonderlijk en zeer aangrijpend boek.’ Jill Mansell

‘Dit boek heeft me meer aangegrepen dan welk boek dan ook. Hartverscheurend, ontroerend en goed uitgewerkt. Een onmogelijke keuze zal me altijd bijblijven.’ Goodreads

«

»