TOP
Nieuws

We ♥ ‘Veel liefs’

27 augustus ligt Veel liefs  van Beth O’Leary (eindelijk) in de winkel. En mensen, dit is toch zo’n fijn boek. Echt 100% feelgood, maar niet zoetsappig met hele leuke personages. Wij hebben het in één ruk uitgelezen en zijn helemaal fan!

OLEARY_Liefs_3D

Deze wil ik lezen

 

‘Heeft alle ingrediënten van een Jojo Moyes. Aangrijpend en grappig.’ Cosmopolitan

‘I LOVE IT! Briljant bedacht, heerlijk warm, grappig geschreven.’ HELLO magazine

 

Tiffy is 27, onverwacht vrijgezel en heeft snel een goedkope flat in Londen nodig – een onmogelijke opgave. Leon is 27, draait nachtdiensten als verpleger en heeft geld nodig voor de advocaat van zijn broer, die onschuldig vastzit. De oplossing voor hun problemen: ze delen tijdelijk Leons flat. Of eigenlijk, Leons bed – Leon slaapt er overdag, als Tiffy naar haar werk is, en de rest van de tijd woont Tiffy er. Ze komen elkaar nooit tegen, maar hoe meer geeltjes ze voor elkaar achterlaten, hoe beter ze elkaar leren kennen. Terwijl Tiffy langzaam maar zeker de waarheid over haar ex onder ogen ziet en Leons rotsvaste geloof in zijn broers onschuld zijn weerslag heeft op de rest van zijn leven, begint hun tijdelijke oplossing steeds meer als thuis te voelen. En het wás een tijdelijke oplossing, toch…?

Beth O’Leary woont en werkt in Londen. Net als Tiffy (de hoofdpersoon in haar debuutroman Veel liefs) werkte zij bij een uitgeverij, maar inmiddels is ze fulltime schrijver.

«

»