TOP
Nieuws

Nieuwe boeken: dit verschijnt er in juli

Een nieuwe maand betekent nieuwe boeken! Onze ‘verwacht’ pagina is tijdelijk onder constructie, maar we willen je natuurlijk wel op de hoogte houden van de boeken die verschijnen. In juli zijn dat een paar hele leuke! Allemaal zomerse boeken, voor op vakantie of gewoon lekker thuis op de bank. Deze wil je niet missen!

5 juli: Bikini’s & kites

Beleef een heerlijke zomer in Domburg in Bikini’s & kites, een grappige feelgood van Anja Janssen.

Op het strand van Domburg runt Bo de bikinishop van haar overleden oma. Wanneer Lars de winkel binnenstapt, is ze direct gecharmeerd van de aantrekkelijke kitesurfer. Enig nadeel: Lars is samen met zijn broer de eigenaar van de kitesurfschool naast haar winkel. Afgelopen winter probeerde diezelfde surfschool in een concurrentiestrijd de vergunning voor haar bikinishop tegen te houden. Bo’s bohemien levensstijl en Lars’ zakelijke aanpak botsen compleet. Kan er toch iets moois opbloeien tussen de twee?

12 juli: Eindeloos geluk

Eindeloos geluk van Saskia M.N. Oudshoorn is het vierde deel van haar sprankelende Geluk-serie.

Laurens en Kate zijn net getrouwd. Als huwelijkscadeau hebben ze iets heel bijzonders gekregen: zes maanden gratis huur van het pand naast Livs Lekkernijen. Laurens wil liever van niemand afhankelijk zijn en heeft er moeite mee het cadeau te accepteren, hoewel Kate niets liever wil dan dat hij het doet. Dat zorgt voor spanningen. Die worden alleen maar groter als Kate ontdekt dat Laurens nog contact heeft met zijn ex. Maar Kate heeft zelf een nog veel groter geheim…

Eerder verschenen ook Recept voor geluk, Breekbaar geluk en Grenzeloos geluk.

21 juli: Snap de hint, Dani Brown

Heb je Zoek het uit, Chloe Brown al gelezen? Dan hebben wij goed nieuws! Snap de hint, Dani Brown is het tweede deel in de Zussen Brown-serie van Talia Hibbert en eind van de maand eindelijk verkrijgbaar!

Danika Brown weet wat ze wil: zakelijk succes, bekendheid en casual seks om de stress te verlichten. Van romantiek wil ze niks weten. Als bewaker en ex-rugbyspeler Zafir Ansari haar redt bij een mislukte brandoefening, gaat een video viral en het hele internet shipped #DrRugbae. Dani wil graag met hem het bed induiken, maar absoluut geen relatie. Het enige wat ze van hem wil is casual seks. Zaf blijkt echter een hopeloze romanticus te zijn…

Het derde deel in deze serie, Word volwassen, Eve Brown, zal in het najaar verschijnen.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van onze nieuwe boeken? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg ons op Instagram.

«

»