TOP
films december
Nieuws

Onze film top 5 voor de laatste weken van het jaar

December is de perfecte maand om films te kijken. Niet alleen omdat we al zoveel mogelijk binnen moeten blijven, maar ook omdat het zo vroeg donker en heel erg druilerig weer is. Perfect om op de bank te kruipen met een dekentje, thee, bergen koekjes en een film. (Of een boek natuurlijk, maar als uitzondering mag een film best een keer). We hebben een top 5 leuke films gemaakt die je door deze periode heen trekken!

1. The Holiday
Met stip op nummer 1 staat natuurlijk The Holiday. Als er één film is die je in de knusse kerstsferen brengt, dan is het deze wel! Hij staat nu op Netflix en op Videoland, maar wordt meestal ook nog wel op televisie uitgezonden deze laatste weken van het jaar.

2. The Holidate
Deze film is dit jaar nieuw op Netflix, en moeten we nog kijken. Maar klinkt toch super: twee singles die elkaar nauwelijks kennen en niet alleen willen zijn tijdens de feestdagen, worden elkaars date!

3. A Bad Moms Christmas
Comedy, goede actrices en een flinke dosis mislukte kerst, we love it! Voor je deze film kijkt, wel even Bad Moms kijken. Daarna kan je gelijk vrolijk verder in deze kerstfilm.

4. All you need is love
Een Nederlandse kerstfilm! Wat als de host van All you need is love er vlak voor kerst vandoor gaat? Heerlijke film ♥

5. Noelle
Al generaties lang brengt de familie Kringle kerstmannen voort. Wanneer de vader van Nick en zijn zus Noelle overlijd, moet Nick de scepter van het bedrijf overnemen. Maar Nick heeft geen talent voor het vak… Deze heerlijke Disney-kerstfilm is te vinden op Disney+.

Nog meer filmtips? Bekijk onze blog van vorig jaar! En nog een extra tip, ook al is het geen film: Holiday Home Makeover op Netflix.

Welke ga jij kijken?

Groetjes,
Ester & Tina

PS lees je toch liever een boek? Wij tippen deze:

3D O'Leary - Tot snel

«

»