TOP
Nieuws

Over boeken praten… Wij kunnen er niet mee ophouden!

Ken je dat? Je hebt net een boek uitgelezen en je bent er helemaal weg van. De personages waren heel fijn, je kon met ze meeleven, en wat die en die meemaakte vóór ze… En hoe de schrijver dat oploste…. Nou ja, je snapt het. Vol van een boek. Dat is natuurlijk hèt moment om je enthousiasme met je vriendinnen of familie of andere leesmaatjes te delen. Nog beter… Als zij het ook gelezen hebben en helemaal snappen (of niet) hoe jij je voelt na het dichtslaan van dit boek. Samen een boek lezen, dat is misschien nog wel het allerleukst!

Binnen een leesclub kun je het uitgebreid over de inhoud van een boek hebben; heel leuk om te zien of je het met elkaar eens bent, of je hetzelfde uit een boek gehaald hebt en of je dezelfde personages leuk vond of juist helemaal niet. We hebben voor een aantal boeken leesclubvragen gemaakt en die bij elkaar op de site gezet. Goede service toch? Zorgen jullie voor het lekkers, de boeken en leuke mensen, dan bezorgen wij je graag inspiratie voor een heerlijk avondje boekenpraat 🙂

Als we nieuwe leesclubvragen toevoegen, zullen we het weer even laten weten! Nu kun je hier terecht voor leesclubvragen over o.a. boeken van Jojo MoyesDe cactusZij, jij en ik en meer.

Groetjes,

Ester & Tina

«

»