TOP
pin & win kerst
Nieuws

Pin & Win kerst: win je boekenverlanglijstje!

Het is weer december! Grote kans dat je de kerstborrel van je werk dit jaar (weer) digitaal plaatsvindt en dat je kerst niet met iedereen tegelijk samen aan tafel kunt vieren. Erg balen, maar ondanks dat vinden we december een feestelijke maand. Een maand met lekker veel lichtjes buiten, verlanglijstjes en natuurlijk cadeautjes. Wij houden ook van cadeautjes geven, dus we hebben de succesvolle actie van vorig jaar weer uit de kast gehaald: Pin & Win je boekenverlanglijstje! Wat je pint mag voor jezelf zijn, maar ook voor je zus, buurvrouw, oma, nichtje, puberdochter, of vriendin, dat maakt ons niet uit. Kijk snel wat je moet doen en Pinnen maar! 

Zo werkt het:

  • Maak, als je dat nog niet hebt, een account aan op Pinterest
  • Maak een nieuw Pinterest-bord aan, geef het de naam ‘Lekker lezen lijstje 2021’ en zorg ervoor dat het bord openbaar is
  • Pin vanaf www.lekkerlezenlekkerboek.nl de boeken op je Pinterest-bord*
  • Maak kans op je verlanglijstje!**

Meedoen aan onze Pin & Win-actie kan t/m 17 december 2021! De winnaar kiezen we op 20 december 2021, en krijgt een persoonlijk bericht, daarna sturen we de boeken zo snel mogelijk op (maar we zijn wel afhankelijk van de bezorgdiensten)!

PS Leuk als je onze borden ook volgt op Pinterest natuurlijk en als je op jouw socials deelt dat je meedoet. Tag ons in je berichten @lekkerlezenlekkerboek!

*Download eerst de Pinterest-extensie
**met een maximale waarde van € 150,-. NB De boeken die je pint moeten leverbaar zijn.

Pin onderstaande afbeelding op je bord: ‘Lekker lezen lijstje 2021′

pin & win kerst

«

»