TOP
pin & win zomer
Nieuws

Pin & Win: een zomer vol boeken!

Het is zomer. Hopelijk heb je een fijne vakantie in het vooruitzicht, thuis, ergens in Nederland, of misschien wel lekker in het buitenland. Niks zo lekker als op vakantie boeken lezen, vinden wij. In Esters geval: onder een parasol naast het zwembad, terwijl haar dochters zich vermaken met vrolijke floaties, een boek in een dag of twee uitlezen. Zoooo fijn!
We hebben een hele leuke actie voor je om jouw zomer helemaal geweldig te maken: Pin & Win je boekenverlanglijstje voor een zomer vol boeken! Het mag voor jezelf zijn, maar als je een mooi boek ziet voor je zus, buurvrouw, nichtje, puberdochter, of vriendin, ook helemaal goed, dat maakt ons niet uit. Kijk snel wat je moet doen en pinnen maar! 

Zo werkt het:

  • Maak, als je dat nog niet hebt, een account aan op Pinterest.
  • Maak een nieuw Pinterest-bord aan, geef het de naam ‘Een zomer vol boeken 2021’ en zorg ervoor dat het bord openbaar is.
  • Pin vanaf www.lekkerlezenlekkerboek.nl de boeken op je Pinterest-bord*.
  • Maak kans op je verlanglijstje!**

Meedoen aan onze Pin & Win-actie kan t/m 14 juli! De winnaar kiezen we op 15 juli, en krijgt een persoonlijk bericht, daarna sturen we de boeken zo snel mogelijk op.

PS Leuk als je onze borden ook volgt op Pinterest natuurlijk en als je op jouw socials deelt dat je meedoet. Tag ons in je berichten @lekkerlezenlekkerboek!

*Download eerst de Pinterest-extensie
**met een maximale waarde van € 150,-. NB de boeken die je pint moeten leverbaar zijn.

Pin deze afbeelding op je bord: ‘Een zomer vol boeken 2021’

«

»