TOP
Nieuws

Roze Maandag: win twee prachtige Pride boeken!

Het is vandaag Roze Maandag en om dat te vieren, zetten wij graag een aantal prachtige Pride boeken in het zonnetje. Wij zijn namelijk gek op de grappige queer romcoms die er de laatste tijd steeds meer verschijnen en kijken altijd met smart uit naar nieuwe titels! Vandaag maak je kans op Graag gedaan, Noni Blake van Claire Christian en De laatste halte van Casey McQuiston.

Wat moet je doen om deze twee titels te winnen?

  1. Like @lekkerlezenlekkerboek op Instagram en/of Facebook*
  2. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief (als je nog geen lid bent)
  3. Laat ons onder het bericht van 26 juli 2021 op Instagram en/of Facebook over de winactie weten waarom jij Graag gedaan, Noni Blake en De laatste halte wilt winnen. Heb je geen social media? Stuur ons dan een mailtje waarin je dit vertelt!
  4. Deel de actie in je Insta stories en met je vrienden, familie, collega’s etc.

*Dit is niet verplicht, maar vinden we wel heel leuk (en als je ons al volgt hoef je dit natuurlijk niet te doen, misschien kun je iemand tippen die ook van dit soort boeken houdt?)

We maken donderdag 29 juli 2021 de winnaars bekend. De winnaars sturen we een persoonlijk bericht.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Ben je nog op zoek naar een fijne Pride titel? Dan vind je deze vast leuk!

Wat gebeurt er als de presidentszoon valt voor de Engelse prins? Je leest het in Rood, wit en koningsblauw van Casey McQuiston.

Noni Blake is 36 en haar leven is tot stilstand gekomen sinds haar relatie van 9 jaar is geëindigd. Tijd voor een nieuw plan: een reis naar Europa, op zoek naar wat – en wie – háár gelukkig maakt.

Gezocht: Eén (nep) vriendje, zo goed als perfect. Het klinkt perfect, maar wat als het ineens heel echt begint te voelen? Je leest het in de queer rom-com Boyfriend Material van Alexis Hall.

Eén onverwachte ontmoeting ontspoort het hele leven van August in De laatste halte van Casey McQuiston.

Do Opposites attract? Elle en Darcy doen alsof ze een relatie hebben om van bemoeizuchtige familieleden af te komen. Maar hoe eindigt het toneelstukje als de gevoelens echt worden?

«

»