TOP
geluk serie
Nieuws

Tip van Joyce: Eindeloos geluk

12 juli is het zover, dan verschijnt Eindeloos geluk, het vierde deel in de feelgood Geluk-serie van Saskia M.N. Oudshoorn. Eerder verschenen ook Recept voor geluk, Breekbaar geluk en Grenzeloos geluk. Een heerlijke serie, perfect voor de vakantieperiode! Heb je nog niets in deze serie gelezen? Hieronder een korte recap.

1 – Recept voor geluk

geluk recept

De jonge patissier Liv werkt in de keuken van een grote hotelketen. Met haar opdringerige manager, de lange dagen en het eentonige werk is ze het helemaal zat. Als ze op een regenachtige middag met haar vriend langs een verwaarloosd winkelpand slentert, komt de droom van haar eigen patisserie weer in alle hevigheid terug – en nu gaat ze ervoor.

2 – Breekbaar geluk

geluk breekbaar

Liv kan haar geluk niet op, haar eigen patisserie is een succes en nu heeft ze ook nog eens de fantastische en knappe Matthew aan haar zijde. Haar ex-vriendje Onno is echter veel minder gelukkig met deze nieuwe situatie. Zo ongelukkig zelfs dat hij, in een vlaag van blinde woede, een impulsieve en domme beslissing maakt die de levens van bijna alle betrokkenen overhoopgooit.

3 – Grenzeloos geluk

geluk grenzeloos

Wanneer Liv en Matthew een groot trouwfeest organiseren, besluit beste vriend Laurens tijdens de romantische hotelovernachting impulsief en ondanks zijn twijfels zijn vriendin Kate ook ten huwelijk te vragen. Laurens’ vrijgezellenfeest brengt echter onverwacht een heftige en onverwerkte periode uit zijn verleden tot leven. En terwijl dit gegeven hem volledig afleidt, slaat ook nog eens het noodlot toe bij Kate. Opeens ziet Laurens zich niet alleen geconfronteerd met een chaotisch verleden maar ook met een onzekere toekomst.

4 – Eindeloos geluk

geluk eindeloos

Laurens en Kate zijn net getrouwd. Als huwelijkscadeau hebben ze iets heel bijzonders gekregen: zes maanden gratis huur van het pand naast Livs Lekkernijen. Laurens wil liever van niemand afhankelijk zijn en heeft er moeite mee het cadeau te accepteren, hoewel Kate niets liever wil dan dat hij het doet. Dat zorgt voor spanningen. Die worden alleen maar groter als Kate ontdekt dat Laurens nog contact heeft met zijn ex. Maar Kate heeft zelf een nog veel groter geheim…

Waarom ik het zo leuk vindt

De Geluk-serie is niet alleen maar feelgood. Ja natuurlijk, het leest fijn en het zijn zoals ik ze noem: gezellige boeken. Maar het inspireert ook! Het gaat over het grijpen van kansen en als die er niet zijn, ze zelf creëren. Het gaat over de ups en downs van het leven en over liefde en vriendschap.

Zet jij Eindeloos geluk op je vakantie-leeslijstje? Laat het ons weten op Instagram.
Wil je als eerste op de hoogte blijven van onze nieuwe boeken? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

«

»