TOP
Banner top 3 verlanglijstje
Nieuws

Top 3: boeken voor op je verlanglijstje…

We zitten midden in de sinterklaasdrukte en er zijn mensen, we noemen geen namen, die de kerstboom al neergezet hebben. De straten worden mooi verlicht door feestverlichting, we denken na over hoe we kerst kunnen gaan vieren dit jaar. En dit is natuurlijk ook dé tijd voor verlanglijstjes. We helpen je natuurlijk graag met een flinke dosis inspiratie, dus we hebben hieronder een top 3 van boeken gemaakt die je volgens ons echt op je verlanglijstje zou moeten zetten (of die je met die boekenbon, die al even ligt, echt zou moeten kopen).

Als je meer informatie over de inhoud van een boek wilt, kun je op de cover of de titel klikken.

Top 3 voor op je verlanglijstje

Op dit moment met stip op nummer 1: Tot snel! van Beth O’Leary. Dit is echt het boek dat je nu wilt lezen. Ultiem feelgood, heerlijk sfeertje, geweldige personages, echt echt heel fijn. Als je dit boek leest vergeet je alle corona- en andere zorgen helemaal. Heb je genoten van Virgin River op Netflix? Daar doet het een beetje aan denken, en dan eigenlijk nog leuker!

3D O'Leary - Tot snel

Op nummer 2: De L van liefde van Kate Clayborn. We kunnen niet op reis, we kunnen geen stedentrips maken, en tja, nu iets boeken alvast voor volgend jaar, dat doen we voor de zekerheid ook nog maar even niet. Maar via een boek op reis, dat kan natuurlijk prima, en is helemaal coronaproof. Ester vond De L van liefde heel erg leuk: ‘Het speelt zich af in New York en met de personages Meg en Reid zwerf je heerlijk door die bijzondere stad. Een paar jaar geleden was ik in New York, en terwijl ik het las, was ik toch even terug, even op reis.’

3D Clayborn - De L van liefde

Op nummer 3: American Royals van Katharine McGee. Tina is fan! Wat als Amerika een koningshuis had… Een heerlijk boek vol intriges, macht en verboden liefdes. Gossip Girl meets The Crown staat er op de cover, dat is het echt! En wat wil je nog meer? Dit is lekker Netflixen, maar dan op papier!

American Royals 3D

Zit er een boek voor je bij? We zijn benieuwd!

Groetjes,
Ester & Tina

Heb jij ook weer een lege agenda dit weekend? Maak dan deze leuke winterse boekenleggers!

«

»