TOP
Boeken voor Valentijnsdag
Nieuws

Top 5 boekentips voor Valentijnsdag!

14 februari is het natuurlijk Valentijnsdag, de dag van de liefde! Om een beetje in de stemming te komen hebben we een top 5 boekentips gemaakt. Met boeken over de ultieme liefde, liefde voor jezelf en liefde voor een land, want met Valentijnsdag vieren we natuurlijk élke soort liefde! ♥


Graag gedaan, Noni Blake - Claire Christian

Tip #1: Graag gedaan, Noni Blake van Claire Christian

We lazen een recensie die perfect omschrijft wat wij er ook graag over zouden zeggen: ‘Graag gedaan, Noni Blake is een geweldig boek. Het is hartverwarmend, ontroerend, empowerend, romantisch, grappig, actueel, ondeugend, verslavend én geweldig sexy.’

Echt een must-read met een flinke dosis self love!

Nog even kort waar het over gaat:
Noni Blake is 36 en haar leven is tot stilstand gekomen sinds haar relatie van 9 jaar is geëindigd. Tijd voor een nieuw plan: een reis naar Europa, op zoek naar wat – en wie – háár gelukkig maakt.


Voor jou - Jojo Moyes

Tip #2 – Voor jou van Jojo Moyes

Als je het ons zou vragen is Voor jou toch wel dé roman over ultieme liefde! Eerder gaven we je al eens 7 redenen om dit prachtige boek te lezen, en we willen nog maar eens zeggen: lees dit boek! Je gaat er geen spijt van krijgen en je sluit Louisa en Will echt in je hart!

Nog even kort waar het over gaat:
Louisa gaat aan de slag als verzorger van de verlamde Will. Als ze ontdekt wat Will voor ogen heeft, besluit Louisa alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen.


Dromen van Italië - Nicky Pellegrino

Tip #3 – Dromen van Italië van Nicky Pellegrino

Een heerlijke roman waarvan je spontaan verliefd wordt op een land, namelijk Italië. Hoe Nicky Pellegrino schrijft over Italië zit zo vol met liefde en passie voor dit prachtige land. En de verhalen die ze schrijft zijn ook nog eens heerlijk om te lezen. Je wordt verliefd op de personages en krijgt spontaan zin in een tripje naar Italië en een heerlijk bord met de beste pasta! Dromen van Italië is haar laatst verschenen roman, waan je even helemaal in Italië in dit heerlijke boek!

Nog even kort waar het over gaat:
Een huis kopen in Italië voor 1 euro: Gino en Edward, Mimi, en Elise durven het aan. Maar lukt het ze om hun Italiaanse droom waar te maken?


Londen & Seattle - Alexandria Bellefleur

Tip #4 – Londen & Seattle van Alexandria Bellefleur

Dit boek is een liefdesbrief aan Seattle en zit vol met fijne personages en leuke gebeurtenissen. Een heerlijke feelgood over wat je moet doen als moet kiezen tussen je hoofd en je hart.

Londen & Seattle gaat over Brendon, die volledig gelooft in de liefde. Hij heeft een datingapp gebouwd en is ervan overtuigd dat de ware ergens rondloopt, ook al heeft hij haar nog niet ontmoet. Of toch wel? Als de beste vriendin van zijn zus onverwacht naar Seattle komt, maakt zijn hart een sprongetje. Hij was als jongen al verliefd op Annie. Annie daarentegen is niet op zoek naar liefde. Na verschillende slechte ervaringen gelooft ze er niet meer in. Het enige probleem is dat ze zich tot Brendon aangetrokken voelt. Heel erg zelfs.


Mijn zoete wraak - Jane Fallon

Tip #5 – Mijn zoete wraak van Jane Fallon

Paula heeft haar dromen opgegeven zodat Robert de zijne kon waarmaken. Nu hij succes heeft ziet hij haar niet meer staan maar andere vrouwen destemeer. Paula heeft een plan voor de ultieme wraak.

Voor als je tijdens deze Valentijnsdag even niet wilt lezen over de perfecte liefde dan raden we je echt de boeken van Jane Fallon aan! De hoofdpersoon is uit op wraak en dat doet ze fantastisch. Een heerlijke roman om echt van te smullen!


Met welk boek kom jij in de perfecte valentijns-sfeer?
Laat het ons weten op Instagram en Facebook!

Groetjes,
Ester & Tina ♥

«

»