TOP
Verslavende series banner
Nieuws

Verslavende series voor in je boekenkast!

Kijk je ook zoveel series op TV, Netflix en Videoland? Wij wel. Maar er zijn ook zoveel heerlijke boekenseries. We tippen je graag een paar fijne en zeer verslavende series! We hebben al een keer de boeken van Erin Watt voor je op een rijtje gezet, maar er is nog veel meer lekker serieleesvoer! Ben je klaar voor nieuwe verslavende series voor in je boekenkast?


American Royals: macht, intriges en geheime liefde: welkom in het Amerikaanse koningshuis! Gossip Girl meets The Crown

American Royals 3D

Tina is fan en ze is niet te de enige! Lees de enthousiaste reacties op deel één van deze verslavende serie hieronder maar eens:

‘Geen boek over oppervlakkige snobistische royals, maar een verhaal over vier mensen die worstelen met wie ze zijn en hun hart proberen te volgen, ongeacht de consequenties. Drama, romantiek en krachtige personages, dit boek heeft het allemaal!’ – Young Adult Dome, Boekhandel Dominicanen

‘Een van de beste boeken die ik dit jaar heb gelezen’ ***** Awesome Booklover Blog

‘Extreem verslavend. Ik zat er vanaf de eerste pagina’s meteen helemaal in.’ Books and Dreams

‘Ik kan niet wachten op het vervolg!’ Jenniferleest

‘American Royals is de ultieme guilty pleasure die je niet mag missen.’ Serendipity Books

‘Een heerlijk verhaal over de koninklijke familie. De hoofdpersonen zijn levensecht door hun zwakke plekken.’ Publishers Weekly

Het tweede deel in deze verslavende serie van Katharine McGee is net verschenen: Majesteit. Echt smullen!

Kroonprinses Beatrice is plots koningin. Kan ze nu haar bruiloft nog afblazen en kiezen voor haar grote liefde? Prinses Samantha is heimelijk verliefd op de verloofde van haar zus. Wat moet ze doen? Doorfeesten? Nina probeert tegen elke prijs het paleis − en prins Jefferson − te vermijden, maar de koninklijke familie laat haar niet gaan. Daphne wil maar één ding: macht. Nu ze Nina buitenspel heeft gezet, moet ze alleen nog prins Jefferson terugwinnen.De boeken over Louisa Clark, geschreven door Jojo Moyes

verslavende series Lou Clark

Wij zijn groot van van Jojo Moyes en de boeken die ze over Louisa Clark schreef hebben een speciaal plekje in ons boekenhart! We zijn dol op Lou Clark. Haar kledingstijl is uniek, haar gevoel voor humor is geweldig, ze is herkenbaar onhandig en komt in de meest bizarre situaties terecht. We LOVE Lou!
Welk verhaal Jojo ook schrijft, ze sleept je mee rechtstreeks de levens in van deze mensen tot je haast gelooft dat het echt je vrienden zijn en je zo de telefoon wil pakken om ze te vertellen hoe je dag was. Lachen, huilen (zakdoeken!!), leedvermaak, plaatsvervangende schaamte, grinniken, heen en weer geslingerd worden tussen hoop en vrees… Alles komt langs in deze heerlijke boeken over Louisa Clark.

Met Voor jou veroverde Louisa Clark de wereld. In Een leven na jou zie je hoe ze haar leven weer oppakt. In Voor mij gaat haar verhaal verder!


De boeken van Susan van Eyck: feelgood-pageturners!

verslavende series eyck

Susan van Eyck schrijft en fotografeert. Susan werd na het verschijnen van haar debuutroman Mijn beeld van jou ook wel ‘de Nederlandse Jojo Moyes’ genoemd. Haar tweede roman, Stuk van jou, is net zo’n fijne pageturner. Daarnaast schreef ze een novelle, Weg van jou (als e-book en luisterboek te krijgen), over de moeder van Emma, de hoofdpersoon uit haar eerste twee romans. Op dit moment is ze bezig met haar derde boek. Susan van Eyck woont in Leiden met haar man en twee kinderen.

Mijn beeld van jou
Emma leidt een stabiel leven, tot ze Boris ontmoet. Deze fotograaf zet haar veilige wereld op zijn kop als ze halsoverkop verliefd op hem wordt. Boris draagt een tragisch geheim met zich mee.

Weg van jou
Reina heeft een nieuwe baan in een galerie. Dat haar ex-vriend daar een expositie houdt is onhandig maar ze heeft meer te stellen met Thomas, de zoon van de eigenaar.

Stuk van jou
Emma is 33, haar leven staat stil sinds Boris twee jaar geleden overleed. Ze krijgt veel steun van zijn beste vriend, maar het voelt als verraad. Kan Emma leren loslaten en een nieuwe weg inslaan?

‘De lezers werden ontroerd, er werden tranen weggepinkt. Wat zijn we trots dat een Nederlandse auteur op deze manier weet te debuteren!’ Juryrapport Hebban Feelgood Clubprijs

‘Van Eyck weet zware thema’s licht te verwoorden. Aangrijpend, ontroerend en knap geschreven.’ NBD Biblion


De Fallen Crest-serie geschreven door Tijan

Val voor jou – deel 1 – reeds verschenen

Samantha’s leven staat op zijn kop als haar moeder intrekt bij haar nieuwe vriend. James Kade woont met zijn zoons Mason en Logan in een groot landhuis, en Sam moet tot haar afgrijzen met haar moeder mee. Mason en Logan Kade zijn berucht in Fallen Crest. Niet alleen zijn ze bad news, ze zijn ook hot en zitten op de rivaliserende High School. Alle meiden willen uit met de broers, maar Sam is niet onder de indruk.

‘Wat een geweldige start van een serie! Dit boek heeft alles.’ – lezer op Goodreads

Gek op jou – deel 2 – verschijnt 21 september 2021

Samantha woont sinds kort in het landhuis van haar moeders nieuwe vriend en zijn twee zoons. Logan en Mason Kade zijn bad news én hot. Nu Sam eindelijk heeft toegegeven aan haar gevoelens voor Mason,
spatten de vonken ervan af. Maar niet iedereen is blij met hun relatie. Wanneer een geheim uit Sams verleden opduikt, komt haar toekomst met Mason onder grote druk te staan.

Lovende reacties op Goodreads: ‘Ik ben tot over mijn oren verliefd op de Kade-broers: ze zijn hot as hell.’


De Royals

verslavende series watt

De Royals natuurlijk, een van de totaal verslavende series. En zo fijn, er zijn zes delen! Lees hier meer.
Maar ook de andere boeken van Erin Watt, One small thing en When it’s real, zijn aanraders!


Dat zijn toch heerlijke verslavende series? Zit er iets voor je bij? Waar zou jij het liefst nú aan beginnen?
Laat je het ons weten op Instagram of Facebook? We zijn te vinden via @lekkerlezenlekkerboek.

«

»