TOP
voortuitkijken 2021 banner
Nieuws

Vooruitkijken naar 2021!

Het is tijd voor vooruitkijken naar 2021, met 2020 hebben we het wel een beetje gehad toch? We hebben al even door wat catalogi gebladerd met boeken die komend voorjaar gaan verschijnen. En we kunnen jullie vertellen, daar zit weer veel moois bij! Hieronder tippen we alvast even onze favorieten, boeken waar wij enorm naar uitkijken. We kunnen niet wachten tot ze in de winkels liggen!

Je kunt de boeken alvast reserveren bij onze webshop Boekenwereld.com of bij jouw favoriete boekhandel (online). Klik op de knop bij het boek om te reserveren of op de cover voor meer informatie.

De goede grap van Norman Foreman – Julietta Henderson

vooruitkijken: Norman Foreman 3D

Ester heeft dit boek al vooruit kunnen lezen!
 ‘Wat een prachtig en fijn boek is dit! Doet denken aan de film Little Miss Sunshine en Vier plus één van Jojo Moyes. De personages zijn levensecht, je voelt met ze mee. Het is ontroerend én grappig. Er zitten scènes in die ik een tijdje na het lezen nog steeds levendig voor me zie. Dit wordt je nieuwe lievelingsboek! I  ♥  Norman (en Sadie en Leonard)!’

De goede grap van Norman Foreman verschijnt op 02/03/2021

De sterrengever – Jojo Moyes – midprice editie

Als je De sterrengever van Jojo Moyes nog niet gelezen hebt, grijp dan komend voorjaar je kans. Dit is zo’n mooi boek, wij waren er helemaal weg van. En in dit nieuwe mooie jasje – wauw! Een ideaal cadeau ook trouwens, dit wil je toch geven (en krijgen ;-)).

Hier gaat het over: Kentucky, 1937. Vijf vrouwen gaan aan de slag bij de bibliotheek te paard, en daarmee ontstaat een vriendschap die hun levens zal veranderen.

‘Haar beste boek tot nu toe!’ – Bookseller

De sterrengever verschijnt op 09/02/2021

Val voor jou – Tijan (Fallen Crest serie deel 1)


Val voor jou is het eerste deel in de verslavende bestsellerserie Fallen Crest van Tijan. Voor liefhebbers van De Royals en de After-serie!

Samantha’s leven staat op zijn kop als haar moeder haar vader verlaat en intrekt bij haar nieuwe vriend. James Kade woont met zijn zoons Mason en Logan in een gigantisch landhuis, en Sam moet tot haar afgrijzen met haar moeder mee.

Mason en Logan Kade zijn berucht in Fallen Crest. Niet alleen zijn ze bad news, ze zijn ook hot en zitten op de rivaliserende High School. Alle meiden willen uit met de broers, maar Sam is niet onder de indruk.

Val voor jou verschijnt op 26/05/2021

«

»