TOP
Wat Tina las op vakantie
Nieuws

Wat Tina las op vakantie

Wat Tina las op vakantie

Zo, ik ben weer terug van 2 heerlijke vakantieweken. Spanje was mijn bestemming en als ik aan Spanje denk, denk ik gelijk aan heerlijk zonnig weer, tapas en sangria. Helaas waren maar 2 van deze 3 dingen werkelijkheid, in plaats van zon kwam er regen, heel veel regen… Wat dan weer als voordeel had dat ik wel lekker kon lezen. Op Instagram (zie de foto hiernaast) liet ik mijn stapeltje leesvoer zien voor de vakantie, hier heb ik er 2 van gelezen. Hieronder laat ik weten welke dat waren en wat ik ervan vond!


Het geheime leven van Albert Entwistle van Matt Cain

Bovenop de stapel had ik deze heerlijke roman gelegd. Ik was er namelijk al thuis in begonnen, dus deze moest eerst uit. Wat een hartverwarmend en humoristisch boek! Ik heb echt genoten van de avonturen van Albert. Je gaat helemaal op in zijn verhaal en vergeet even wat er allemaal om je heen gebeurt.

Nog even kort waar het over gaat:
Albert is een 64 jaar oude postbode in een klein Engels stadje. Hij wordt met pensioen gestuurd. Hij beseft dat dit zijn laatste kans is om eerlijk te zijn over wie hij is, en te worden wie hij wil zijn…


Vier plus één van Jojo Moyes

Ik hou echt van de boeken van Jojo Moyes en deze had ik na al die tijd nog niet gelezen. De hoogste tijd dus! Rauw, grappig, oprecht en verdrietig. Een boek vol heftige thema’s dat toch erg lekker wegleest. Je wordt meegenomen op een onvergetelijke roadtrip met een lach en een traan.

Nog even kort waar het over gaat:
Jess, dochter Tanzie en stiefzoon Nicky moeten dringend naar Schotland, maar hun auto krijgt pech. Toevallige voorbijganger Ed biedt hen een lift aan. Het begin van een roadtrip die alles verandert!


Cinder & Ella van Kelly Oram

Dit laatste boek dat ik meegenomen had is ongelezen weer terug mee naar huis gekomen. Hopelijk kom ik er snel aan toe, want ik ben nog steeds heel benieuwd!

Nog even kort waar het over gaat:
Als haar moeder verongelukt moet Ella bij haar vader en zijn nieuwe gezin wonen. Ella mist haar moeder en haar blogvriend Cinder. Wat ze niet weet is dat hij de hotste acteur van Hollywood is.


Welke van deze boeken zou jij zeker in je koffer stoppen? Laat het ons weten op Instagram en Facebook!

Groetjes,
Tina

«

»