TOP
Nieuws

Win: e-book Weg van jou!

Hoera! We hebben een leuke winactie voor jullie.
Susan van Eyck kennen jullie al wel denken we, en wellicht heb je Mijn beeld van jou gelezen en gehoord dat Stuk van jou in augustus verschenen is? Maar wist je ook dat ze nog een soort tussenverhaal geschreven heeft? Het heet Weg van jou en gaat over Reina, de moeder van Emma uit de andere boeken van Susan.

Wij houden erg van haar schrijfstijl en zijn dus heel blij dat we deze winactie kunnen organiseren zodat nog meer mensen kennis kunnen maken met haar boeken.

We mogen 5 mensen blij maken met het e-book Weg van jou!

Waar gaat het over?

Leuke banen liggen niet voor het oprapen, dus als Reina de kans krijgt als assistente in een galerie te beginnen, grijpt ze die met beide handen aan. Het enige nadeel is dat dat precies de galerie is waar haar vriend, de kunstschilder Rémi, zijn eerste tentoonstelling mag inrichten. Rémi vindt het duidelijk niet leuk dat Reina zich op ‘zijn’ territorium begeeft. Voor een groots denkend kunstenaar kan hij soms behoorlijk kleingeestig zijn… Ondertussen krijgt Reina een koude ontvangst van Thomas, degene die haar in moet werken. Waar ze dat nu weer aan verdiend heeft weet ze niet, en het kan haar ook eigenlijk weinig schelen. Het is immers maar tijdelijk, dat inwerken, en daarna heeft ze geen last meer van hem. Nou ja, behalve dan dat de galerie van zijn moeder is, en hij dus om de haverklap langskomt. En alsof dat nog niet genoeg was, ontdekt Reina naarmate de zomer vordert dat die nieuwe baan nog maar het begin is van alle veranderingen die haar te wachten staan…

Wat moet je doen?

  1. Volg ons op Instagram en/of Facebook*
  2. Schrijf je in voor de nieuwsbrief (als je nog geen lid bent)
  3. Laat ons onder het bericht over de winactie weten waarom jij Weg van jou wilt winnen
  4. Deel de actie met je vrienden, familie, collega’s etc.

We maken woensdag 25 september de winnaar bekend door contact op te nemen met de winnaars.

*Dit is niet verplicht, maar vinden we wel heel leuk (en als je ons al volgt hoef je dit natuurlijk niet te doen, misschien kun je iemand tippen die ook van dit soort boeken houdt?)

 

«

»