TOP
De cactus van Sarah Haywood
Nieuws

Yes! ‘De cactus’ is er!

Het is zo ver! De cactus van Sarah Haywood is verschenen. En wat een prachtig boek is het geworden zeg. Dat roségoudfolie op de cover is echt heel mooi. Je moet het boek eigenlijk zelf in handen hebben, dan zie je het pas echt goed. Hopelijk kun je het op de foto ook al een beetje zien.

Waar gaat De cactus eigenlijk over?

Andere mensen zien Susan Green als een stekelig en moeilijk persoon. Zelf vindt ze dat ze haar leven gewoon goed op orde heeft. Ze heeft een baan, een appartement precies groot genoeg voor één persoon, voor de liefde heeft ze een prima regeling met een leuke man, en zolang haar onbesuisde broer aan de andere kant van het land woont is er niets aan de hand.

Dan overlijdt haar moeder en ontdekt Susan dat ze zelf moeder wordt – en opeens is ze alle controle kwijt…

Een prachtige roman, doorspekt met Britse humor. Heel geschikt voor de fans van Graeme Simsion (Het Rosie Project) en voor fans van mooie personages zoals bij Jojo Moyes. Wat ons betreft echt een aanrader.

Wil je even een stukje lezen? Check dan dit leesfragment!
Is dit boek echt wat voor jou? Ga dan naar jouw favoriete boekhandel of bestel hier en neem ‘m lekker mee op vakantie. Er is natuurlijk ook een e-book beschikbaar, als je dat liever hebt.

Groetjes,

Ester & Tina

«

»